O modalitatea mai simplă de plată de la BCR: peste 60 magazine de comerţ electronic din România, cu vânzări în turism, cărţi, jucării, bilete evenimente, electrice şi electronice, flori şi decoraţiuni, au ales metoda de plată prin Click 24 Banking.

31337-e-banking.jpgBanca Comercială Română oferă clienţilor săi o nouă modalitate de plată a produselor comandate pe site-urile comercianţilor parteneri, prin Click 24 Banking, în parteneriat cu PayU.

Plata se face foarte uşor: după alegerea unui produs sau a unor servicii dorite de pe site-urile comercianţilor parteneri, clientul selectează achitarea comenzii prin această opţiune de plată şi este direcţionat către Click 24 Banking BCR. Odată ajuns în acest punct, cumpărătorul, după autentificarea în aplicaţie, poate să vadă direct ordinul de plată precompletat cu datele comenzii. În final, beneficiarul trebuie doar să verifice detaliile plăţii şi să o autorizeze.

„Plata instant a produselor prin internet banking vine în susţinerea comerţului electronic aflat în creştere, ca o alternativă la plata prin ramburs, în special pentru comercianţii de încredere şi cu o calitate ridicată a serviciilor. Simplitatea metodei şi garanţia BCR ca niciun fel de date personale nu sunt transmise în acest proces către comercianţi, vor ajuta clienţii să aleagă într-o pondere şi mai mare plăţile electronice în detrimentul plăţilor cu numerar, prin ramburs”, spune Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Cumpărăturile prin internet banking au un grad sporit de securitate. Tranzacţiile sunt autorizate pe baza codurilor unice generate de dispozitivul token, în zona de internet banking administrată de bancă, oferind cea mai mare garanţie clienţilor că niciun detaliu referitor la metoda de plată nu va fi transmis către comercianţi.

„Cumpărătorii pot plăti în siguranţă, cu o metodă cu care sunt deja familiarizaţi, în condiţii de securitate maximă, în timp ce, pentru magazinele online, generează business adiţional, reducând în acelaşi timp costurile operaţionale. Comercianţii au acces simplu şi rapid la acest nou canal de plată, prin semnarea unui act adiţional la contractul deja existent cu PayU. În majoritatea cazurilor, activarea noii metode nu necesită intervenţii tehnice pe fluxul deja existent”, a declarat Daniel Nicolescu, CEO PayU Romania.

Confirmarea tranzacţiei ajunge instant la comerciant şi astfel comanda online este eliberată imediat. Plăţile pe internet, precum şi utilizarea serviciului Click 24 Banking nu necesită nici un cost suplimentar, se achită doar valoarea produselor comandate.

„Magazinele online cu site-uri de încredere, uşor de folosit şi livrări rapide ştiu că aceste metode inovative sunt cele care le cresc vânzările şi le securizează veniturile. De aceea contăm pe o adopţie cât mai rapidă a acestei noi metode de plată în rândul lor. Suntem pregătiţi să îi promovăm către clienţii noştrii şi să le explicăm acestora toate avantajele acestui tip de plată”, explică Bogdan Marin.

Clienţii care sunt interesaţi să folosească această modalitate de plată vor recunoaşte această opţiune de plată prin prezenţa logo-ului BCR pe site-urile partenere de comerţ electronic.

CITEŞTE ŞI Viitorul este aici. Portofelele virtuale au ajuns şi în România

 

19 August 2013