Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Birouri all inclusive pentru antreprenorii care nu au sediu

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2158

Recent, pe piața imobiliară din București a apărut un nou concept: spații de lucru care beneficiază de toate dotările necesare, în regim de co-working. Este vorba despre birouri complet mobilate și utilate, care pot fi închiriate de antreprenorii care nu au un sediu sau care își doresc un spațiu de lucru în centrul Capitalei.

 

sursa foto: https:/start-up.ro/3house-spatiu-coworking-bucuresti-vlad-craioveanu/Prima locație de acest fel - 3house Universitate - a fost lansată la finalul anului trecut și se află în clădirea Unimed, situată în spatele Teatrului Național București. În prezent, spațiul respectiv are un grad de ocupare de circa 90%, iar dezvoltatorul a anunțat extinderea cu două etaje.

 

Începând din iulie 2019, suprafața totală operată este de 1.700 mp, iar compania planifică să adauge o nouă locație de 3.400 mp în clădirea Equilibrium dezvoltată de Skanska în Floreasca, în toamna acestui an”, precizează un comunicat al 3house.

 

Spațiul de co-working de pe strada Tudor Arghezi nr. 8-10 „are o capacitate de până la 200 de persoane distribuite în zone amenajate pentru a primi echipe în birouri dedicate, două zone de open-space, spații de ședințe și un spațiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de până la 120 de persoane”, se arată în comunicat. Totodată, dezvoltatorul a precizat că investiția totală în amenajarea spațiului 3house Universitate a fost de peste 900.000 de euro.

 

„Proiectul de la Universitate reprezintă un pas înainte în angajamentul nostru de a oferi servicii din ce în ce mai complexe clienților noștri. Facem acest lucru prin designul spațiilor, prin modul în care construim spiritul comunității și nu în ultimul rând prin atenția pe care o acordăm zonei de gastronomie. În curând vom deschide și prima cafenea-bistro în această locație, urmând să ducem conceptul mai departe și în proiectul de la 3house Floreasca”, a explicat Vlad Craioveanu, CEO și fondator 3house și Impact Hub România.

 

Abonamentele pot fi adaptate, în funcție de nevoile clienților, iar prețurile variază atât în funcție de mărimea echipei, cât și de numărul de ore. Astfel, accesul ad-hoc în birourile 3house all-inclusive costă 25 de euro, iar chiria lunară în zona de co-work este cuprinsă între 100 și 250 de euro.  

 

Potrivit dezvoltatorului, la toamnă va fi inaugurat cel de-al doilea spațiu de co-working, de aproape 3.400 de mp, situat în clădirea Equilibrium by Skanska, din nordul Bucureștiului, zona Floreasca – Barbu Văcărescu.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video