Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Black Friday, în imobiliare: apartamente reduse în sudul Capitalei

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3011

Împrumutată de peste Ocean, Vinerea Neagră a cucerit întreaga Românie. Iniţial, reducerile erau aplicate doar la electronice şi electrocasnice, dar conceptul a fost preluat rapid de majoritatea producătorilor, inclusiv de dezvoltatorii imobiliari. Mai mult, în acest segment, discounturile durează o săptămână întreagă.  

Black Friday, în imobiliare: apartamente reduse în sudul CapitaleiÎn Statele Unite ale Americii, Black Friday este ultima vineri din noiembrie, ziua care marchează începutul sezonului de cumpărători pentru Crăciun. Vânzătorii americani oferă reduceri puternice la majoritatea produselor, iar succesul zilei i-a convins şi pe retailerii europeni să adopte acest concept.

RECOMANDARE:  Vrei să vinzi un apartament în viitorul apropiat? Află la ce se uită clientul anului 2013 Piaţa imobiliară joacă în prezent după regulile impuse de cumpărători, iar vânzătorii trebuie să se adapteze noilor tendinţe, dacă vor să ... Vrei să vinzi un apartament în viitorul apropiat? Află la ce se uită clientul anului 2013

Dezvoltatorii români s-au pliat pe cerinţele clienţilor şi lansează oferte promoţionale cu această ocazie, în special pentru zona de sud a Bucureştiului. Iar pentru că achiziţia unei locuinţe reprezintă o decizie mai însemnată decât cumpărarea unei tablete, dezvoltatorii menţin ofertele speciale o săptămână întreagă, între 22 şi 29 noiembrie.

Clienţii pot economisi peste 6.000 euro, dacă aleg în această perioadă un apartament cu două camere (58 mp utili), în Dream Residence. De la 43.900 euro, preţul coboară la 37.640 euro, menţinându-se valabil motto-ul ansamblului: „calitate la un preţ accesibil”.

Discount de 5.000 euro oferă şi dezvoltatorii unor blocuri noi din Popeşti Leordeni, din apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida. În cazul apartamentelor cu două camere (40 mp utili), preţul coboară de la 33.000 euro şi ajunge la 28.000 euro, iar în cazul apartamentelor cu trei camere (79 mp utili), reducerea se face de la 54.000 la 49.000 euro. Ofertele sunt disponibile la agenţia Premier, iar locuinţele se află în imobile moderne, cu două niveluri şi mansardă, complet finisate şi branşate la toate utilităţile.

În această perioadă, preţul locuinţelor scade cu 500 euro şi în cazul ansamblului Galaxy Residence, astfel că o garsonieră cu suprafaţa de 43 mp utili are un preţ de 35.900 euro, în timp ce o garsonieră cu suprafaţa de 35 mp utili poate fi cumpărată cu 28.900 euro. De asemenea, TVA-ul şi locul de parcare sunt incluse, iar dezvoltatorul oferă discount de 5% la plata cash.

 

NU RATA:  Sansele de vânzare a unei locuinţe, la mâna proprietarilor. Cum pregătim apartamentul, înainte de a-l scoate pe piaţă? Cumpărătorii în căutarea unui nou cămin au de studiat o ofertă bogată, iar proprietarii deja au învăţat că trebuie să facă nişte eforturi ... Sansele de vânzare a unei locuinţe, la mâna proprietarilor. Cum pregătim apartamentul, înainte de a-l scoate pe piaţă?

 
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video