Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Bloomberg: Economia globală este în cea mai bună formă din ultimele 18 luni

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2337

Economia globală dă semne încurajatoare, fiind în cea mai bună formă din ultimele 18 luni. Cifrele se datorează îmbunătăţirii perspectivelor în China şi a probabilităţii mari ca SUA să evite intrarea în vigoare a „vârfului fiscal”, un program automat de majorări de taxe şi reduceri ale cheltuielilor, se arată într-un sondaj Bloomberg.

Bloomberg: Economia globală este în cea mai bună formă din ultimele 18 luniDouă treimi dintre investitorii şi analiştii care au răspuns la întrebări au considerat starea economiei mondiale ca fiind stabilă sau în curs de îmbunătăţire. Potrivit sondajului, se pare că investitorii îşi întorc din nou ochii spre Statele Unite, unde văd în anul ce vine cele mai bune oportunităţi de afaceri. Pe locul doi, după americani, Exporturile Chinei, în creştere. Cifrele sunt publicate înainte de numirea în funcţie a noului preşedinte Exporturile Chinei înregistrează cea mai importantă creştere din ultima jumătate de an, statistici ce risipesc din îngrijorările că cea ... se află China, ţară care în septembrie se situa pe poziţia a patra. 

Uniunea Europeană, afectată de criza datoriilor, nu mai reprezintă o tentaţie pentru investitori. Potrivit sondajului Bloomberg, ţările membre UE oferă cele mai slabe oportunităţi de investiţii.

„Starea economiei mondiale se îmbunătăţeşte, datorită Statelor Unite şi a pieţelor emergente”, a declarat Andrea Guzzi, vicepreşedinte la IST Investmentstiftung fuer Personalvorsorge, care administrează active ale fondurilor elveţiene de pensii.

Acţiunile companiilor se vor afla anul viitor între oportunităţile de investiţii, oferind cele mai bune randamente, iar pe locul al doilea se vor afla proprietăţile imobiliare.

Planurile optimiste legate de evoluţia economiei mondiale ar putea fi date peste cap de SUA. Analiştii speră însă că americanii nu vor accepta intrarea în vigoare, la 1 ianuarie, a unui plan automat de majorări de taxe şi reduceri ale cheltuielilor, de 607 miliarde dolari. Trei din patru participanţi la sondaj consideră că preşedintele Barack Obama şi liderii Congresului vor ajunge la un acord de reducere a deficitului bugetar.

Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică a atras atenţia că economia mondială va intra în recesiune, dacă liderii americani nu vor încheia un acord privind reducerea cheltuielilor bugetare.

CITEȘTE ȘI: Elveţia, în pragul unei bule imobiliare? Preţul proprietăţilor, ridicat artificial de investitorii străini Elveţia se va confrunta cu o bulă imobiliară în viitorul apropiat, datorită dezechilibrelor de pe piaţa imobiliară şi creşterilor bruşte ale ... Elveţia, în pragul unei bule imobiliare? Preţul proprietăţilor, ridicat artificial de investitorii străini

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video