Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

BMW investește un miliard de euro pentru o fabrică în Ungaria

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1171

Grupul BMW își extinde rețeaua de producție din Europa. Constructorul german a anunțat că va investi nu mai puțin de un miliard de euro pentru construirea unei noi fabrici, în apropierea orașului Debrecen, din Ungaria.

Potrivit oficialilor BMW, locația, considerată ideală, a fost aleasă pentru infrastructura foarte bună, legăturile logistice adecvate și apropierea de rețeua de furnizori consacrați. A contat și poziționarea în cadrul Uniunii Europene, care reprezintă cea mai importantă piață pentru gigantul german, care vinde aici circa 45% dintre vehiculele pe care le produce. Personalul calificat din zonă a fost un alt avantaj important.

”Decizia Grupului BMW de a construi această nouă fabrică reafirmă perspectiva noastră de creștere, la nivel global. După investiții semnificative în China, Mexic și Statele Unite ale Americii, a venit timpul să ne consolidăm activitățile în Europa, pentru a menține un echilibru la nivel mondial, din punct de vedere al producției, între Asia, America și continentul nostru. Europa este locul în care sunt produse cele mai multe vehicule BMW. Doar în 2018 vom investi peste un miliard de euro pentru îmbunătățirea fabricilor din Germania și pentru pregătirea lor pentru realizarea vehiculelor electrice”, a precizat Harald Krüger, Președintele consiliului de administrație al BMG AG.

”În viitor, fiecare uzină europeană a grupului BMW va fi echipată pentru a produce atât vehicule electrice, cât și vehicule convenționale. Noua noastră fabrică din Ungaria va avea, de asemenea, capacitatea de a produce atât modele eletrice, cât și pe combustie – totul pe o singură linie de producție. Astfel, rețeaua nostră mondială va avea o capacitate de producție sporită. O dată ce uzina va începe să funcționeze, aceasta va stabili noi standarde în ceea ce privește flexibilitatea, digitalizarea și productivitatea”, a explicat Oliver Zipse, membru al Consiliului de Administrație și responsabil pentru producție.

Construcția uzinei de la Debrecen va începe, probabil, în 2019. În acest scop a fost achiziționat un teren cu suprafața de 400 de hectare.

Noua uzină va avea o capacitate de aproximativ 150.000 de unități/an și va crea peste 1.000 de locuri de muncă.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video