Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Bob Weinstein a vândut a treia proprietate în mai puțin de un an

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2360

Bob Weinstein a reușit, în cele din urmă, să vândă duplexul pe care îl deținea în Manhattan cu 20,5 milioane de dolari. Potrivit mansionglobal.com, aceasta este cea de-a treia proprietate pe care cunoscutul producător de film o înstrăinează în ultimele luni.

https:/www.mansionglobal.com/articles/bob-weinstein-sells-manhattan-duplex-for-20-5-million-102083Deși prețul inițial al imobilului a fost cu 9 milioane de dolari mai mare, în cele din urmă Bob Weinstein s-a mulțumit să obțină cu doar 500.000 de dolari mai mult față de cât a plătit pentru această locuință în anul 2004.

Duplexul, care măsoară 650 mp, are 14 camere (dintre care cinci dormitoare și șapte băi) și se află la etajele 16 și 17, a fost cumpărat de Pamela Schein Murphy.

Aceasta este cea de-a treia proprietate pe care Bob Weinstein o vinde, în mai puțin de un an. Astfel, luna trecută el a reușit să găsească un cumpărător pentru vila de 17 milioane de dolari din Greenwich, Connecticut, pe care a listat-o în urmă cu trei ani. Totodată, în decembrie 2017, producătorul a vândut și casa pe care o deținea în Upper West Side, la prețul la care a cumpărat-o în 2009: 15 milioane de dolari.

Deciziile lui Bob Weinstein vin la scurt timp după ce compania pe care a fondat-o împreună cu fratele său, Harvey Weinstein, a dat faliment. Prăbușirea Weinstein Co., în martie 2018, a fost previzibilă, având în vedere valul de acuzații de hărțuire sexuală, viol și atac asupra unor cunoscute actrițe care i-au fost aduse lui Harvey Weinstein începând cu luna octombrie a anului trecut.

 

 

Taguri: bob weinstein
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video