Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Bon Jovi a câștigat 3 milioane de dolari dintr-o singură tranzacție imobiliară

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1228

Bon Jovi și-a vândut apartamentul de lux din West Village, Manhattan. Rockerului i-a luat aproximativ opt luni să găsească un cumpărător pentru duplexul situat în cea mai bună zonă a orașului New York, însă se pare că a meritat așteptarea.

MANSION GLOBAL

Potrivit Wall Street Journal, locuința a fost scoasă la vânzare în luna iunie 2017, la prețul de 17,25 milioane de dolari. O lună mai târziu, Bon Jovi a scăzut prețul la 15,95 milioane de dolari. Apartamentul, situat pe două niveluri, are aproape 400 de mp, trei dormitoare și încă o cameră care poate fi folosită, de asemenea, ca dormitor. În preț intră și grădina de aproximativ 140 de mp, care oferă o priveliște de vis asupra râului Hudson.

Bon Jovi a cumpărat duplexul în anul 2015 cu 12,88 milioane de dolari.

Starul rock nu s-a mutat, însă, la mare depărtare de vechea locuință. În 2017, el a plătit aproape 19 milioane de dolari pentru un apartament situat în ansamblul rezidențial Greenwich Lane. Locuința are patru dormitoare, patru băi și un living cu o lungime de 12 metri, cu balcoane Juliet și un ascensor care ajunge direct în apartament.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video