100.000 de dolari pe saptamana. Cam atât pierd în această perioadă superstarurile care şi-au cumpărat case impunătoare în Dubai. Şi asta pentru că acolo locuinţele de lux se devalorizează pe zi ce trece.

Brad Pitt şi Victoria Beckham, proprietari în pierdere în DubaiPotrivit London Daily Mirror citat de luxist.com, printre vedetele care au simţit pe pielea lor cum scad preţurile proprietăţilor din Dubai se numără Brad Pitt şi Angelina Jolie, David şi Victoria Beckham, dar şi Michael Jackson.

Astfel, dacă în luna octombrie a anului trecut Posh Spice deţinea proprietăţi în valoare de 4,4 milioane de dolari, acum acestea nu mai fac mai mult de jumătate din suma iniţială, adică 2,2 milioane de dolari.

Căderea bruscă a preţurilor a fost resimţită şi de cuplul Brangelina, cei doi fiind proprietarii unei insule artificiale din complexul The World.

„Piaţa din Dubai s-a prăbuşit", a declarat Jack Whisker, reprezentant al agenţiei Dream Property Dubai.

 „Criza creditelor ne-a lovit dintr-o dată din cauză că investitorii străini nu mai au încredere. Cel mai mult au avut de suferit proprietăţile foarte scumpe", a adăugat Whisker.

 

 

13 March 2009