Celebrul hotel de şapte stele din Dubai, Burj al Arab, angajează cel puţin 35 de români, pe poziţii de majordomi, chelneriţe, ospătăriţe, recepţioneri şi alte poziţii de front office.

16419-burj_arab_65972600.jpgOficialii hotelului vor veni la Bucureşti în zilele de 7, 8 şi 9 martie pentru o sesiune de recrutări.

"Vor fi prezenţi la Bucureşti managerul hotelului şi managerul de resurse umane. Vom selecţiona 150 de persoane din CV-urile pe care le primim", au declarat pentru REALITATEA.NET reprezentanţii firmei care organizează sesiunea de recrutare, Lalsat International România.

Burj al Arab caută persoane tinere, dinamice şi motivate, cu abilităţi de comunicare şi cu un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze. Experienţa în domeniu constituie un avantaj cert.

"Salariile vor fi la nivelul celor practicate în Dubai, dar diferă în funcţie de experienţa fiecărui candidat", spun recrutorii.

Hotelul de 7 stele le asigură persoanelor selectate transport, cazare, obţinerea vizelor de rezidenţă şi de muncă, asigurări medicale etc. În plus, în Dubai nu se percep taxe pe salarii.

Burj al Arab se află în Golful Persic, pe o insulă artificială, la 280 de metri de ţărm. Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, are 321 metri înălţime şi o arhitectură deosebită.


Sursa

10 February 2011