Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Weekendul acesta, Calea Victoriei devine zonă pietonală. Se sărbătorește Ziua Copiulului

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2665

În weekendul 3-4 iunie, Calea Victoriei se închide pentru mașini și se deschide pentru copii. Pentru a sărbători Ziua Copilului, Primăria București a decis să transforme Calea Victoriei într-un loc de joacă pentru copii. Până și bicicliștii sunt sfătuiți să aleagă rute ocolitoare, în acest interval de timp.

calea victorieiUnul dintre cele mai controversate planuri ale Primăriei Capitalei, sub conducerea Gabrielei Firea este închiderea traseului auto de pe Calea Victoriei, cu diferite ocazii, în care aceasta se transformă în zonă pietonală. Numele proiectului este „La pas pe Calea Victoriei”, iar weekendul 3-4 iunie reprezintă a doua ediție a acestui eveniment, iar în acest interval, între orele 10.00-21.00, pe Calea Victoriei vor fi doar activități pentru copii.

Luând la pas una dintre cele mai frumoase străzi din Capitală, bucureștenii vor descoperi artiști stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, păpuși uriașe, muzicieni, portretiști, caricaturiști, dar și o serie de manifestări artistice menite să însuflețească centrul orașului: lansări cu baloane de săpun, studiouri foto mobile sau concerte ale unor grupuri vocale și instrumentale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului București.

Astfel, pe Calea Victoriei, în acest weekend, vor fi nenumărate ateliere de creație. Copiii vor putea învăța să cânte la instrumente muzicale, să construiască mașinuțe de lemn, să facă figurine din hârtie sau să fie pictați pe față. permanent vor rula mai multe spectacole de teatru: „Frumoasa și Bestia”, „Mica Sirenă”,„Cartierul poveștilor” – prezentat de Teatrul „Ion Creangă”, „Capra cu trei iezi” și „Motanul Încălțat” –prezentate de Teatrul „Țăndarică”. Părinții vor putea admira Bucureștiul de altă dată într-o expoziție special organizată, iar o mulțime de tonete vor pune la vânzare produse din nenumărate categorii: ceramică, accesorii, alimente sau articole vestimentare. Primăria Capitalei le recomandă bicicliștilor care doar tranzitează zona să aleagă rute ocolitoare. Dar acesta nu este singurul eveniment dedicat copiilor, organizat de Primăria București. În parcul Herăstrău și în Cișmigiu se vor desfășura activități similare: spectacole de teatru, ateliere de creație, muzică, dans și numere de magie.

CITEȘTE ȘI: 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video