Aşteptările analiştilor sunt optimiste în ceea ce priveşte evoluţia pieţei imobiliare. La fel sunt şi organizatorii târgurilor imobiliare care speră ca 2011 să le aducă un număr mai mare de vizitatori dornici să achiziţioneze o proprietate. Am stat de vorbă cu ei şi vă spunem când vor organiza principalele evenimente imobiliare ale anului şi ce vor aduce nou în 2011.

Project Expo

15992-logo_project_expo_3.jpgPrimul târg al anului 2011 este Project Expo. Ediţia de primăvară va fi organizată anul acesta în perioada 18-20 martie la Sala Palatului.

"Pentru prima oară după mai bine de doi ani se poate vorbi cu optimism despre piaţa imobiliară", considera Sorin Săraru, managing partner Project Expo.

Ce oferte vor găsi vizitatorii la Project Expo?

"Târgul Project Expo, promite sa fie un adevărat punct de reper în evoluţia acestei pieţe în 2011. Ca de obicei, oferta va fi extrem de variată, cuprinzând atât apartamente şi vile din categoria low cost, cât si de lux, locuinţe din Bucureşti şi din zone limitrofe, dar şi din staţiuni montane. Bineînţeles, vă aşteaptă şi multe alte surprize pe care o să le anunţăm pe parcurs" informează organizatorii Project Expo.

În plus, pe lângă oferte imobiliare vizitatorii evenimentului de la Sala Palatului vor găsi şi soluţii de creditare în discuţia cu reprezentanţii instituţiilor financiare prezenţi şi ei la târg.

Mai multe informatii gasiti aici.

tIMOn

15993-1735-timon.jpgDupă Project Expo, cei interesaţi de achiziţia unei locuinţe pot participa la un alt târg de referinţă, tIMON, cel care a şi încheiat seria de evenimente imobiliare a anului trecut.

„Expoziţiile din primăvară şi toamna vor fi găzduite de Piaţa Constituţiei exact în perioadele cele mai dorite de către dezvoltatori şi potenţialii cumpărători. Astfel, până la sfârşitul lunii ianuarie 100 de parteneri activi ai tIMOn îşi vor exprima opţiunea de desfăşurare a târgului din primăvară, alături de 5000 de potenţiali clienţi care au apelat la serviciul "Imobiliarii" în 2010. Pentru ediţia de toamnă, vom folosi aceeaşi opţiune de alegere a datei de desfăşurare" susţine Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Ce oferte vor găsi vizitatorii la tIMOn?

Dezvoltatori importanţi şi-au anunţat deja participarea la evenimentul din primăvară organizat de tIMOn, iar organizatorii promit exclusivităţi, oferte speciale, proiecte unice. Studiile arată că cei mai mulţi clienţi caută, în această perioadă, apartamente cu suprafeţe mici, care au un preţ mai mic, ca urmare majoritatea ofertelor imobiliare de la tIMOn se va adresa acestui segment. Nu vor fi neglijaţi nici clienţii care caută lux, vile şi penthouse-uri sau cei interesaţi de o casă de vacanţă.

Mai multe informatii gasiti aici.

TNI

15991-tni.jpgAşa cum ne-a obişnuit Târgul Naţional Imobiliar va avea loc şi în acest an la Palatul Parlamentului. Prima ediţie se va organiza în perioada 26-29 mai, urmând ca târgul din toamnă să aibă loc între 22-25 septembrie.

„Strategia directă a Târgului Naţional Imobiliar este relativ simplă, mergem pe ideea evenimentelor de amploare, consacrate în Statele Unite, astfel că vom integra în structura TNI-ului şi activităţi conexe domeniului imobiliar. Am avut în ultima ediţie de anul trecut ca expozanţi două firme italiene care au adus soluţii alternative de energie. Au avut succes şi continuă să fie prezente şi la evenimentele de anul acesta. O să lărgim aria de acoperire, sunt lucruri care sunt conexe imobiliarului. Vom prezenta ultimele noutăţi în ceea ce priveşte procesul de construcţie, încălzirea şi iluminarea locuinţelor şi nu numai. Totodată, vrem să scoatem în faţă conceputul eco" ne-a declarat Adrian Bercea, directorul TNI.

Ce oferte vor găsi vizitatorii la TNI?

De la locuinţele mici, relativ ieftine până la cele de lux cu suprafeţe foarte mari şi finisaje de calitate, spun organizatorii. Totodată, expozanţii vor prezenta oferte de case de vacanţă, terenuri şi spaţii de birouri.

Mai multe informatii gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre targurile si conferintele imobiliare de profil din 2011, puteti accesa Calendarul Evenimentelor Imobiliare.

13 January 2011