În 2009 s-au organizat cincisprezece evenimente de acest tip doar în Bucureşti, iar în toată ţara, peste 40. Târg Imobiliar Naţional. Târg Naţional Imobiliar. Project Expo. Condominium. Bătălia pentru cumpărătorii de locuinţe s-a dat sub umbrelele celor 15 ediţii ale acestor târguri.

sursa:www.zf.ro/Are România nevoie de atâtea evenimente imobiliare, în condiţiile în care din zecile de mii de vizitatori cu care organizatorii târgurilor se laudă, cei care încheie contracte de vânzare-cumpărare pot fi număraţi pe degete?

„Cu siguranţă, Bucureştiul este capitala cu cele mai multe târguri imobiliare din Europa, iar numărul lor nu se justifică", recunoaşte Vlad Vlăsceanu, director al Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn).

Aceleaşi oferte,târguri diferite

După fiecare ediţie în parte, organizatorii fac publice cifre statistice care ar putea să-i facă pe cei care citesc ziarele să creadă că în România nu există şi nici nu a existat vreodată criză imobiliară.

TNI se laudă cu aproape 1.000 de vizionări, tIMOn cu 350 de tranzacţii, iar Project Expo, conform organizatorilor, a avut peste 40.000 de vizitatori.

 

Fiecare ediţie a venit cu oferte „nemaiîntâlnite", sau cel puţin aşa anunţau reprezentanţii companiilor organizatoare la deschiderile oficiale.


Sursa

5 January 2010