Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Capsule transparente, agățate de stâncă: locuri de cazare în Peru, pentru curajoși (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3639

Suspendate la înălțime de peste 120 metri, capsulele transparente din Anzii Peruani sunt locuri de cazare pentru turiștii dependenți de adrenalină. După ce escaladează muntele sau traversează valea cu ajutorul tirolienei, turiștii curajoși pot înnopta în mini-complexul Skylodge, admirând stele și priveliștea spectaculoasă către Valea Sacră, din apropierea fostei capitale incașe Cusco.  

Capsule transparente, agățate de stâncă: locuri de cazare în Peru, pentru curajoși (FOTO)Turiștii dependenți de adrenalină găsesc activități pe gustul lor în toate țările, însă arareori găsesc și locuri de cazare concepute special pentru ei. Pornind de la această idee, câțiva tineri au deschis un loc inedit, în Anzii Peruani, unde pot înnopta numai turiștii curajoși: Skylodge, un mini-complex de capsule transparente prinse de stâncă, la o înălțime de 122 de metri deasupra solului.

Amplasat în apropierea orașului Cusco, din Peru, acest loc de cazare este unic în lume – turiștii au ocazia să doarmă sub stele, admirând Valea Sacră, renumită pentru priveliștea spectaculoasă. Capsulele sunt fabricate din policarbonat și aluminiu, cu o suprafață de aproape 18 metri pătrați (7,3 x 2,4 metri). Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu patru paturi, o zonă de luat masa, un solar și o baie. Mai mult, capsulele au fost concepute cu platforme în aer liber, pentru ca vizitatorii să nu se simtă închistați.

O aventură în sine este și drumul până la aceste locuri de cazare: îndrăzneții trebuie să urce pe trepte montate în stâncă, pe un traseu vertical, de 400 de metri sau să traverseze valea prin aer, cu ajutorul unor cabluri de alpinism. Cei care vor să se bucure de o asemenea experiență trebuie să plătească aproape 300 dolari, preț ce include transportul din orașul Cusco, o noapte de cazare și două mese copioase. Ineditele locații au fost instalate în varal anului 2013, fiind operate de agenția de turism Natura Viva.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video