Cartierul Brancusi inaugurat
Ziua - 16.11.2005
 

Peste 1100 de apartamente pentru tineri au fost inaugurate, ieri, cu ocazia deschiderii cartierului Brancusi, dezvoltat in vestul Capitalei de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), investitia necesara ridicandu-se la peste 1377 de miliarde de lei vechi.

"Programul pentru constructia de locuinte destinate tinerilor va continua si speram sa receptionam alte 1000-1300 de apartamente in cartierul Brancusi", a declarat ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely, prezent la deschiderea oficiala a acestui cartier. Borbely a spus ca desi au existat multe scandaluri in urma repartizarii unor locuinte functionarilor din primaria de sector, toate aceste persoane din cadrul primariei care au primit apartamente au respectat legea.
"Cei care doresc sa obtina un apartament in cartierul Brancusi vor trebui sa aiba varsta intre 18 si 35 de ani, sa nu detina o alta locuinta in proprietate sau sa fie beneficiarul unei alte locuinte cu chirie din fondul de stat, sa-si desfasoare activitatea pe raza Sectorului 6 de minimum un an, la data depunerii cererii. Pot primi astfel de locuinte si tinerii care au domiciliu stabil pe raza Sectorului 6 si isi desfasoara activitatea in municipiul Bucuresti, dar si cei care isi desfasoara activitatea in municipiul Bucuresti la institutii de interes public, precum Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Prefectura Municipiului Bucuresti, regii si companii nationale si comunitare.

C.P. - Ziua

16 November 2005