Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa Arethei Franklin este de vânzare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 918

Proprietatea din Detroit, Michigan, care i-a aparținut Arethei Franklin, supranumită „Regina muzicii soul”, este de vânzare.

sursa foto:https:/www.realtor.com/news/celebrity-real-estate/aretha-franklin-michigan-home-bloomfield-hills/Potrivit realtor.com, prețul imobilului cu două etaje, situat în cartierul Bloomfield Township este de 800.000 de dolari și, spun, specialișții, este o afacere bună, având în vedere că vine la pachet cu o parte din istoria muzicii americane.

Casa din cărămidă, construită în stil colonial, datează din anul 1990, are cinci dormitoare, șase băi, bucătărie cu pardoseală din marmură și o saună, suprafața totală fiind de peste 380 de metri pătrați.

Potrivit Detroit News, Aretha Franklin a cumpărat proprietatea în anul 1997 cu 1,2 de milioane de dolari și a locuit aici până în 2017, când s-a mutat într-un apartament din centrul orașului.

Pe lângă aceste două imobile, Aretha Franklin a mai deținut două proprietăți situate în Highland Park, o altă suburbie a orașului Detroit. Averea artistei, estimată la 80 de milioane de dolari, va fi împărțită între cei patru fii ai săi.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video