Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa de 13.500 de euro

Publicat: | Autor: Laura CIOCODEICA, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 78727

Sunt cu "picioarele pe pământ," am 38 mp şi cer doar 13.500 de euro!

Atât costă o locuinţă minimală numai bună pentru cei cu bugetele reduse.  Conform proiectantului de constructii, Mood Factory SRL,  deşi este mică, locuinţa conţine toate funcţiunile necesare locuirii unei familii de 2 persoane: vestibul, loc de discuţii, loc de luat masa, bucătărie, dormitor, baie.

Construcţia a fost concepută ergonomic prin crearea unui spaţiu comun pentru toate funcţiunile (excepţie făcând baia), acestea din urmă fiind separate doar prin mobilier. Casa este  practic echivalentul suprafeţei unei garsoniere la bloc, dar alcătuirea ei permite o funcţionalitate dezvoltată, separând funcţiunile zi-noapte.
 
Deasemenea, pentru cineva care dispune de un teren, soluţia propusa poate constitui un început, o primă etapă a casei pe care şi-o doreşte. Pornind de la această casă mică se pot adăuga module care să o completeze în timp (de exemplu cu dormitoare suplimentare sau camere pentru copii).

Costul acesteia este estimat între 13.500 şi 15.000 de euro si nu necesită, conform supselor proiectantului, teren mare pentru amplasare, se poate realiza pe un teren minim construibil, rămânând suficient spaţiu şi pentru grădină.  

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video