Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa de sub deal, adăpostul ideal împotriva zilelor caniculare (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2378

Buncăr sau ascunzătoare? Versiunea modernă a locuințelor subterane este locul ideal pentru a petrece o zi caniculară – acoperită complet de un deal înverzit și aflată la poalele Alpilor elvețieni, casa concepută de ahitecții biroului Christian Muller reușește să se remarce prin... lipsa de vizibilitate.

15Fascinați de mici de buncăre și tuneluri subterane, proprietarii și-au construit casa visurilor, înconjurată de un peisaj superb, la poalele Alpilor elvețieni. Depistată cu dificultate de un ochi neavizat, casa subterană ascunde camere spațioase, dotate cu toate cele necesare unui trai modern. Proiectul conceput de arhitecții biroului Christian Muller conține inclusiv o cameră pentru oaspeți și o zonă de entertainment.

Ochii trecătorilor sunt atrași de intrarea ovală, la care se ajunge pe niște scări tradiționale din piatră de râu. Ferestrele înalte permit luminii naturale să pătrundă din abundență, mai ales datorită faptului că deschiderea locuinței este ușor oblică. Construită din beton, locuința acoperită de deal este decorată simplist, dar cu piese de efect, în ton cu cadrul montan.

Amplasată în localitatea elvețiană Vals, la poalele mulților, în apropierea a numeroase băi termale, casa din deal reprezintă soluția ideală împotriva zilelor caniculare care topesc asfaltul urban. De la apariția sa și până în prezent, locuința a primit elogii și articole în diverse publicații internaționale, atât pentru concept, cât și pentru design. Cu toate acestea, proprietarii subliniază de fiecare dată că singura lor intenție a fost să își îndeplinească un vis din copilărie, într-un decor mirific.  

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video