Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa în care a locuit Elizabeth Taylor cu cel de-al doilea soț este de vânzare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1599

”Oamenilor le place să cumpere case cu istorie hollywood-iană”, spune agenta Joyce Rey, de la Coldwell Banker Global Luxury. Este unul dintre motivele pentru care crede că vor exista destule persoane interesate să cumpere o proprietate din Beverly Hills, care este pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

sursa foto: www.mansionglobal.comCasa, care are suprafața de 720 mp, șase dormitoare, patru șeminee, o bibliotecă, o saună și un atrium, i-a aparținut în anii ’50 actriței Elizabeth Taylor. Potrivit mansionglobal.com, prețul cerut pentru proprietatea situată în cartierul Beverly Hills este de 15,9 milioane de dolari.

Actrița cu ochi violeți a cumpărat acest imobil împreună cu cel de-al doilea soț al său, Michael Wilding, în 1954.  Doi ani mai târziu, când cei doi s-au despărțit, Elizabeth Taylor a rămas să locuiască aici, însă, în 1957 a vândut proprietatea. Casa se află în apropierea Hotelului Beverly Hills, unde Liz Taylor și-a petrecut șase din cele opt luni de miere.

Actualul proprietar este Marvin Gross, un avocat pensionat, în vârstă de 90 de ani, care a achiziționat locuința în anul 1997, cu doar două milioane de dolari. Acesta a renovat și a modificat construcția, ajutat de prietenul și clientul său, arhitectul Budd Holden, adăugând aproximativ 185 de mp de spațiu interior și o mulțime de ferestre.

 

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video