Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa în care au locuit Donald si Ivana Trump este de vânzare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1688

Casa din Connecticut în care au locuit actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump și fosta lui soție, Ivana, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 45 de milioane de dolari, anunță www.realtor.com.

casa trump

Proprietatea se întinde pe o suprafață de peste 24.000 de mp, iar conacul cu vedere la lac are opt dormitoare și 13 băi. Fosta reședință a președintelui american este situată în orășelul Greenwich, la o distanță de 45 de minute de Manhattan. Potrivit publicației Greenwich Daily Voice, anul trecut, acolo au deținut proprietăți 12 din cei mai bogați 100 de oameni din lume.

”Este o proprietate unică”, spune Tamar Lurie de la Coldwell Banker, agenția care a listat conacul. ”Este o casă mare, elegantă, cu o casă de oaspeți frumoasă, pe care actualii proprietary au construit-o lângă clădirea principal. Are piscină interioară, piscină exterioară, teren de tenis și de minigolf”, a precizat agentul.

Fosta reședință a președintelui american a fost construită în 1939. Donald și Ivana Trump au cumpărat-o în 1982 cu doar patru milioane de dolari. În 1993, la divorț, casa i-a rămas Ivanei, care a vândut-o șapte ani mai târziu actualilor proprietari (Robert și Suzanne Steinberg) cu 15 milioane de dolari.

După ce au cumpărat proprietatea, soții Steinberg au redecorat-o, astfel încât acum este elegantă prin simplitate, în comparație cu perioada în care a fost deținută de Trump, iar cuvântul potrivit era ”opulență”.

Soții Steinberg au listat proprietatea în 2010 la prețul de 50 de milioane de dolari, însă, din cauza crizei, nu au reușit să o vândă. Acum, proprietarii încearcă din nou să găsească un cumpărător.

Aceasta este, în prezent, cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Greenwich. Însă, potrivit Wall Street Journal, cea mai mare tranzacție efectuată în bogata suburbie a fost înregistrată în 2014, când o proprietate a fost vândută cu 120 de milioane de dolari.

Taguri: donald trump
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video