Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casa în care s-a născut Adolf Hitler va deveni post de poliţie

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1494

Ministerul austriac de interne a anunțat că imobilul în care s-a născut Adolf Hitler va fi transformat în post de poliție. Potrivit www.theguardian.com, casa situată în orașul Braunau din nordul Austriei, aproape de granița cu Germania, a intrat în proprietatea statului austriac în anul 2016.

sursa foto: https:/www.theguardian.com/world/2019/nov/19/austria-to-turn-adolf-hitlers-birthplace-into-police-stationÎnsă, abia anul acesta a fost finalizat procesul dintre autorități și familia lui Gerlinde Pommer, care a deținut imobilul timp de aproape un secol și care a primit în schimb 810.000 de euro.

Zilele trecute, ministerul austriac de interne a invitat arhitecții interesați să trimită  proiecte pentru transformarea casei cu suprafața de 800 de metri pătrați în post de poliție.

”Faptul că poliția va folosi această clădire reprezintă un semnal cât se poate de clar că imobilul nu va fi niciodată un loc de comemorare a nazimului”, a precizat, într-un comunicat de presă, ministrul austriac de interne Wolfgang Peschorn.

Luna aceasta va fi lansat un concurs de arhitectură la nivel European. Juriul, care va fi alcătuit din experți și va include și un reprezentant al orașului, va alege proiectul câștigător în prima jumătate a anului viitor

Potrivit www.theguardian.com, încă din anii 70 familia Pommer închiria acest imobil Ministerului de Interne, care o folosea ca centru pentru persoanele cu dizabilități și plătea o chirie lunară de 4.800 de euro. Înțelegerea a picat în anul 2011, când proprietarii au refuzat atât să renoveze clădirea, cât și să o vândă. De atunci, casa natală a lui Adolf Hitler nu a mai fost locuită sau folosită în vreun scop.

Deși Hitler a petrecut o scurtă perioadă de timp în acest imobil, clădirea continuă să atragă admiratori ai nazismului din întreaga lume. În  fiecare an, de ziua de naștere a lui Hitler, antifasciștii organizează o adunare în fața casei.

Taguri: sectie, politie, casa, hitler
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video