Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casă la bloc: un concept dedicat celor care iubesc oraşul dar nu şi traiul la comun

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4171

Încă dinaintea crizei imobiliare, penthouseurile au fost locuinţele preferate ale celor din clasa medie-superioară. Avantajul cel mai mare al acestora este acela că oferă tot confortul unei case cu suprafaţa generoasă, doar că sunt poziţionate în oraş şi se găsesc la preţuri mai mici decât o vilă cu aceleaşi caracteristici şi aceeaşi poziţionare.

Vila CoresiDat fiind faptul că penthousurile sunt dedicate unui public exclusivist, dezvoltatorii se întrec în stiluri avangardiste de design. Unul dintre proiectele reprezentative pe acest segment este Vila Coresi, un proiect aplaudat de specialiştii din domeniu, câştigător al Bienalei de Arhitectură 2010 Bucureşti şi nominalizat la premiile Mies van der Rohe 2011, care Casa de 45.000 euro, fără facturi la utilităţi, made in România, a fost premiată la Madrid. Urmează producţia de masă Studenţii români care au dus casa fără facturi la un concurs internaţional s-au întors premiaţi în România. Construcţia lor a ... premiază valoarea arhitecturală pe care proiectul a adus-o zonei. Dar acestea nu sunt cele mai mari calităţi ale ansamblului.

„Premiile sunt un bonus. Potenţialii cumpărători privesc din punctul de vedere al calităţii locuirii pe care o oferă acel apartament. Faptul că a fost premiat şi apreciat de critici este un bonus, dar nu măreşte sau diminuează confortul. Doar certifică faptul că este un proiect la cele mai înalte standarde”, arată Georgian Marcu, manager Green Angels, agenţia care promovează în exclusivitate Vila Coresi.

Iar calitatea produsului a atras rapid clienţii. Proiectul s-a vândut deja aproape integral. Un singur penthouse a mai rămas pe piaţă. Este vorba despre un apartament cu patru camere structurat pe două niveluri.

„Este o locuinţă cu suprafaţă construită de 220 mp, cu două dormitoare, living, birou şi două băi, iar zona de zi este separată de cea de noapte, situate la etaje diferite. Clientul targetat are o vârstă cuprinsă între 30-40 de ani, are familie, îşi doreşte ce-i mai bun în piaţă, caută calitate, cel mai probabil lucrează în consultanţă sau middle-top management într-o multinaţională. Vecinii sunt din aceeaşi categorie socială”, spune oficialul Green Angels.

Traiul la bloc nu a fost niciodată mai simplu: totul este individual, iar deciziile comune sunt reduse la minimum

Dincolo de spaţiile generoase, Corbeanca, locul preferat pentru relaxare al elitei de azi, a fost descoperit de un păstor care căuta adăpost Comuna Corbeanca pare să aibă o evoluţie paralelă cu criza economică. Este un loc faimos pentru densitatea de vedete per metru pătrat, iar ... clienţii se bucură de intimitatea pe care nu o găseşti la bloc. Discuţiile din cadrul asociaţiilor de  locatari sau deciziile comune sunt reduse la minimum.

„Ansamblul este gândit să ofere confortul unei case într-un bloc de locuinţe. Totul este individual, costurile comune sunt doar costurile de curăţenie. Pe una dintre scări sunt două apartamente, pe cealaltă sunt trei apartamente. Locuinţele de la parter au intrări separate, curţi proprii în jur, de 60-100 mp. Cei de sus au terase de până la 60 mp”, arată Georgian Marcu.

Construcţia a fost finalizată în 2009, după doi ani de muncă laborioasă. Designul este unul deosebit, unic în România, prin îmbinarea arhitecturii cubiste cu elemente englezeşti. Structura apartamentelor, dezvoltate pe un regim de înălţime redus, a permis crearea unor spaţii de relaxare individuale unice, sub forma unor grădini englezeşti pentru apartamentele de la nivelul inferior şi a unor terase vaste pentru apartamentele de la nivelul superior.

„S-au folosit materiale de cea mai bună calitate, iar Românii renovează puţin, dar nu şi ieftin. Tocmai de aceea, ei aleg să îşi modernizeze locuinţa puţin câte puţin Atunci când vine vorba despre renovări, românii aleg cu atenţie materialele pe care vor să le folosească. Pentru a fi siguri că lucrarea ... execuţia a fost la cele mai înalte standarde. Tocmai de aceea a durat destul de mult. Dezvoltatorii nu au făcut niciun sacrificiu. Dacă la un moment dat, nu aveau acces la materialele pe care le căutau, au aşteptat până când au putut să cumpere ce-i mai bun”, spune oficialul Green Angels.

Ansamblul este situat în zona de nord a Bucureştiului, cu acces facil către cele mai importante zone comerciale din oraş. De asemenea, distanţa de doar trei minute faţă de Parcul Bazilescu este un avantaj pentru clienţii care au decis să se mute acolo. Proiectul este cu atât mai valoros cu cât chiar în apropiere urmează să se dezvolte cel mai nou mall din Capitală.

CITEȘTE ȘI Nu toate materialele naturale de construcţii sunt şi bune. Casele verzi pot fi un real pericol, dacă nu sunt construite bine Implementarea trendului verde în construcţii este un pas uriaş pentru domeniu, la toate nivelurile. Totuşi, greşelile sunt inerente oricărui ... Nu toate materialele naturale de construcţii sunt şi bune. Casele verzi pot fi un real pericol, dacă nu sunt construite bine

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video