Ce-ar fi daca anul acesta ai fi Mos Craciun pentru familia ta si le-ai pregati cea mai placuta surpriza, mutarea de sarbatori intr-o casa noua si un parc de 24 ha, unde cei mici sa se poata dea nestingheriti cu saniuta si sa faca oameni de zapada? Este provocarea pe Green City o face celor care vor sa traiasca aproape de natura, intr-un ansamblu unde nu ai cum sa nu te simti acasa.

14977-47182_447245733360_197933273360_4904719_2409826.jpgGreen City pune in vanzare 20 de case Neva Economic Basic din ultima alveola construita anul acesta, in cea de-a doua faza a proiectului. Si pentru ca dezvoltatorul chiar vrea ca 20 de familii sa isi petreaca Craciunul in casa noua, anunta un pret de vanzare exceptional de 90.476 euro + 5% TVA. Casele au patru camere, o suprafata construita de aproximativ 155 mp, iar loturile de teren standard au in jur de 190 mp si pot ajunge pana la 500 mp.

Cumparatorii caselor Neva Economic Basic beneficiaza de cel mai atractiv pret lansat de Green City cu ocazia sarbatorilor de iarna. Viitorii locatari ai caselor vor putea sa-si personalizeze locuinta dupa propriul gust alegandu-si finisajele interioare: gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare pe care le vor achizitiona si le vor monta in regie proprie. Important de retinut este ca cele 20 de case sunt deja construite si intabulate.

Beneficiaza acum de promotiile Green City!

"Lansata de Green City sub sloganul De Craciun si tu poti sa fii Mos CRACIUN pentru familia ta !, Neva Economic Basic este o casa menita sa produca o surpriza placuta de sarbatori familiilor care cauta un loc linistit, cu aer curat si spatii de promenada in orice zi a anului", declara Alexandru Petrescu, director de vanzari Green City.

Opt dintre cele 20 de case si-au gasit deja proprietarii. Asadar, suna acum un consultant Green City si numara-te printre cei care aleg sa locuiasca aproape de natura! Primii care semneaza fisa de finisaje vor fi primii la care echipele vor incepe sa lucreze pentru ca ei sa isi poate petrece sarbatorile de iarna intr-un camin deosebit.

 

10 November 2010