O casă numai a ta cu grădină la preţ de apartament! O ofertă greu de ignorat dacă îţi doreşti să locuieşti cu familia ta într-un loc plăcut şi liniştit, aşa cum este Castelli Residence, un ansamblu rezidenţial de case construit în comuna Joiţa.

15162-thumb_0_x_600_15042-joita_018.jpg„Complexul Castelli Residence este situat între două râuri. Vizavi se află staţia de filtrare a apei Arcuda, care este printre cele mai mari din România, alimentează trei sferturi din Bucureşti şi este un parc de 150 ha" spune Marin Tudorică, constructor MT Prod Construct.

„Este un proiect elegant, aproape de Bucureşti, la numai 15 minute distanţă, format din 46 de case care se adresează clasei de mijloc. Poate să cumpere aici oricine vinde un apartament cu două sau trei camere în Bucureşti. Poate să îşi achiziţioneze cu aceeaşi bani o casă cu o suprafaţă mult mai mare, 130 mp suprafaţă construită cu un teren de 250 mp" susţine Petru Bouros, broker imobiliar Orfeas.

„Locuinţa este formată din parter şi etaj cu o amprentă de 65 mp la sol, 130 mp construiţi, 118 mp utili. Are un living, două băi, trei dormitoare. Construcţia este din beton cu BCA. Vor fi izolate la exterior cu polistiren de 10 cm, acoperite cu tablă tip Lindab" explică Florin Sifft, broker imobiliar Orfeas.

Preţul este de 65.000 euro cu tot cu TVA, iar casa se predă la cheie. Cine doreşte să se ocupe singur de finisaje, poate cumpără casa la roşu la o valoare de 40.000 euro.

„Posibilităţile de achiziţionare a acestor vile sunt mai multe. Prin programul Prima Casă, prin credit ipotecar clasic, prin rate direct la dezvoltator. Sunt rate eşalonate pe o perioadă de timp între doi şi patru ani, fără dobândă, rate fixe de la dezvoltator, în anumite condiţii" precizează Florin Sifft, broker imobiliar Orfeas.

Şi încă un lucru extrem de important, dacă aveţi o locuinţă pe care doriţi să o vindeţi pentru a vă muta în Castelli Residence, aceasta poate fi considerată avans. Astfel, puteţi fi sigur că o casă dintre cele 46 ale complexului este a dumneavoastră şi nu veţi fi nevoiţi să vindeţi repede, poate sub preţul pieţei, pentru a face rost de bani într-un timp scurt.

Ansamblul Castelli se desfăşoară pe un teren de 3 hectare şi va avea locuri de parcare, un părculeţ pentru copii, drumuri interioare asfaltate cu o lăţime de şapte metri şi pază 24h.

„Are toate facilităţile. Are canalizare, gaze, reţea de apă electricitate" declară Petru Bouros, broker imobiliar Orfeas.

„Aproape de Bucureşti, faci zece minute până la Carrefour, 9 km până la şoseaua de Centură" adaugă Marin Tudorică, constructor MT Prod Construct.

Dezvoltatorul Panelliniki, o firmă cu tradiţie în Grecia a programat construcţia ansamblului Castelli în trei etape.

„Prima etapă se termină în luna mai când vor fi date în folosinţă opt vile. Urmând să fie construite alte zece vile, iar apoi restul de vile până la 46" explică Florin Sifft, broker imobiliar Orfeas.

„Fiecare casă are CD-ul ei de la săpătură până la acoperiş, cu toate etapele unei construcţii. Cei interesaţi pot vedea orice colţ al casei sau ce armătură are orice stâlp" susţine Marin Tudorică, constructor MT Prod Construct.

Întregul proiect va fi gata în 2012.

 

19 November 2010