Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Casele de amanet intră şi-n afaceri imobiliare

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 4329

Pe piaţa financiară autohtonă a apărut o ofertă prin care poţi să îţi duci casa la... casa de amanet şi primeşti un împrumut egal cu 30% din valoarea ei. În schimb, plăteşti o dobândă imensă care, anualizată, ajunge în jur de 180%!

sursa:capital.roCriza financiară a crescut aversiunea faţă de risc a instituţiilor de credit dar a determinat, pe de altă parte, creşterea apetitului pentru camătă legală a unor intreprinzători care speculează "jena financiară" a unor oameni care au nevoie disperată de bani.

Sub dobânda standard de amanet!

Bucureştenii care trec prin Piaţa Iancului, spre Pantelimon, au ocazia să studieze această ofertă care apare cu litere de-o şchioapă în portofoliul de servicii al unei case de amanet.

Managerii afacerii s-au dovedit a fi nişte persoane cărora nu le place publicitatea refuzând să discute cu capital.ro. Refuzaţi în încercările lor de documentare transparentă a articolului, reporterii capital.ro s-au văzut nevoiţi să obţină informaţiile prin metoda „incognito", intrând în rolul unor clienţi potenţiali.

Sistemul îmbină caracteristicile unui credit de nevoi personale cu ipotecă cu acelea ale unui împrumut de tip amanet clasic, totul fiind absolut legal.

 

Dobânda anualizată ajunge la peste 180%, dar nimeni nu plăteşte atât pentru că o altă caracteristică a acestui tip de împrumut o reprezintă termenul foarte scurt de rambursare.

 

Taguri: imprumut, amanet
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video