Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Italia face cadou 100 de castele. Primul venit, primul servit

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4586

Italia are un plan pentru a crește turismul, dar și pentru a reduce aglomerația din cele mai aglomerate zone turistice ale țării. Statul face cadou 103 castele mai mari sau mai mici celor interesați, în ordinea în care se depun cererile. Toți cei interesați au timp până în ultima săptămână a lunii iunie să se înscrie pe lista noilor poprietari de locuințe istorice din Italia. Desigur, există și o condiție: noii proprietari trebuie să restaureze clădirile, în așa fel încât ele să fie puse în circuitul turistic.

italia 1Guvernul Italiei vrea să genereze o situație câștigătoare pentru toată lumea, cu noua strategie de consolidare a turismului în țară. 103 casteluri își găsesc proprietari noi care să le pună în circuitul turistic, noii proprietari își pot vedea un vis imposibil împlinit, iar turiștii au noi puncte de atracție. 

Acest proiect va susține și promova dezvoltarea sectoruluiitalia 2 turistic. Scopul este acela ca unele clădiri publice și private care nu mai sunt folosite momentan, să fie transformate în locurile perfecte pentru pelerini, turiști, sau trecători. De asemenea, sperăm ca această strategie să elibereze zone foarte aglomerate, cum este Veneția”, explică Roberto Reggi, reprezentant al Agenției Proprietăților de Stat. 

italia 3În ce anume o să se transforme castelul, este la alegerea noului proprietar. Poate fi vorba despre un hotel, un spa, restaurant sau orice altcevacare ar putea interesa turiștii. Termenul final pentru depunerea dosarelor, de către cei interesați, este 26 italia 4iunie. După ce vor fi acceptați, aplicanții vor avea la dispoziție o perioadă inițială de nouă ani pentru a lucra la proiectul lor, cu posibilitatea de a extinde acest termen cu încă nouă ani, la finalul primului interval. Ca o consolare pentru cei care vor fi respinși sau care nu pot ori nu vor să participe momentan la acest transfer de proprietari, alte 200 de clădiri istorice vor fi predate altor noi proprietari, peste doi ani.

CITEȘTE ȘI:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video