Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Câștiguri de circa 12 miliarde de lire pe an pentru băncile din Marea Britanie în cazul unui Brexit

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2984

Cele mai mari bănci și companii financiare din Marea Britanie ar putea înregistra anual câștiguri de 12 miliarde de lire dacă Marea Britanie părăsește Uniunea Europeană, se arată într-un studiu prezentat de Bloomberg.

Iesirea din Uniunea Europeană și încheierea apartenenței la piața comunitară pentru servicii și persoane ar putea ajuta Marea Britanie să taie legătura pe care o are cu Bruxelles-ul, iar acest lucru ar conduce la o creștere a firmelor din industria financiară.

brexit banciPotrivit datelor prezentate de un raport al Leave Means Leave, Londra ar urma să evite criza bancară și lupta pentru supraviețuire din Zona euro.

Raportul vine în condițiile în care este un contrast puternic între firmele globale financiare care susțin că Londra va fi puternic afectată de Brexit, ceea ce ar risca zeci de mii de job-uri și miliarde de lire din venituri și taxe.

Șeful Barclays, Jes Staley, susține că se uită la mutarea operațiunilor undeva în spațiul comunitar pentru a reduce impactul părăsirii Uniunii Europene.

Marea Britanie este pusă în fața unui viitor profitabil și promițător în afara Uniunii Europene. Să fii capabil să renunți la reglementările inutile și să aduci înapoi jurisdicția legală către Marea Britanie deschide o nouă serie de oportunități”, declară Richard Tice, co-președinte al Leave Means Leave.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video