Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cătălin Măruță vrea să construiască un bloc

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 994

Prezentatorul TV a cumpărat un teren situat în imediata apropiere a Capitalei pentru a dezvolta un proiect rezidențial.

sursa foto: http:/www.trilitica.ro/blog/avada_portfolio/bloc-de-apartamente-sp4em-otopeni/Potrivit , Cătălin Măruță a făcut deja primii pași pentru a obține documentația de urbanism pentru un bloc care „va avea regimul de înălțime Subsol + Parter + 4Etaje + 5Etaj retras și o înălțime de 19 m”.

Terenul achiziționat de vedeta TV are suprafața totală de 1.000 mp și se află pe bd. Pipera Tunari din Voluntari, județul Ilfov.

„Proiectul parcurge în prezent ultimele etape înaintea obținerii aprobării din partea autorităților locale. Documentația de urbanism a fost elaborată de Urban Vision Consulting SRL, București. Procentul de ocupare a terenului maxim propus în cadrul proiectului este de 60%, iar coeficientul de utilizare a terenului maxim propus 2,64 mp/ADC teren”, precizează www.arenaconstruct.ro.

Cu toate că decizia prezentatorului de televiziune nu vine în cel mai bun moment din punct de vedere al situației actuale a pieței imobiliare, riscul asumat de acesta este destul de mic. Deși ritmul vânzărilor de locuințe a încetinit, apartamentele din București și din apropiere sunt încă la mare căutare.

 

Taguri: imobiliare, maruta, bloc
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video