"Datorez cea mai mare parte din succesul meu profesional doamnei Carmen Raican de la compania Regus şi domnului Ionuţ Dumitrescu, care au crezut în mine şi în capacitatea mea de a-mi autodepăşi limitele, precum şi partenerului meu de viaţă care m-a încurajat şi m-a susţinut pe tot parcursul ascensiunii mele în carieră."

Sunt cuvintele unei doamne respectabile care nu a crezut în "nu se poate", care a muncit până a ajuns unde şi-a dorit. Şi, mai important decât atât, nu a uitat de unde a plecat.

Anul acesta se împlinesc zece ani de când Cătălina Jigman a lăsat Curtea de Argeş pentru Bucureşti. Capitala i-a dat ocazia de a lucra în domeniul imobiliar şi de a face carieră în acest sector în care femeile reprezentau o minoritate.

Nu i-a fost uşor, dar a dărâmat mituri şi a demonstrat că poate fi şi soţie, şi mamă, şi femeie de carieră. Intuiţia, perseverenţa, iniţiativa, determinarea şi spiritul întreprinzător sunt calităţile care au ajutat-o pe Cătălina Jigman să răzbată într-o lume considerată până nu demult a bărbaţilor.

Acum, această doamnă a ajuns acolo unde şi-a dorit: în vârful piramidei. Este Head of Global Corporate Services la CB Richard Ellis, dar şi soţie şi mamă a doi copii. Programul ei începe la ora 9 şi se sfârşeşte odată cu ultima întâlnire de afaceri, ori cu ultima şedinţă a zilei, ori cu ultimul eveniment la care participă. Cât despre principala sa preocupare, aceasta este organizarea strategică şi dezvoltarea de noi direcţii pentru segmentul din companie pe care îl conduce.

Deşi la locul de muncă se află într-o competiţie permanentă cu ea însăşi şi consumă multă energie încercând să fie mai bună pe zi ce trece, Cătălina reuşeşte ca atunci când ajunge acasă să pună familia pe primul loc şi să aibă timp şi răbdare să devină, în funcţie de situaţie, confidentă, părtaşă la şotii, colegă de bancă şi prietenă de nădejde pentru copiii săi.

Chiar dacă îşi iubeşte meseria, Cătălina aşteaptă cu nerăbdare vacanţele, pentru a petrece mai mult timp cu familia la munte, în aer curat. Preferata ei este vacanţa de iarnă, căci adoră să schieze.

Ce ar mai fi de spus despre Cătălina Jigman? Că se consideră o persoană sociabilă şi generoasă. Şi că i-ar plăcea să se implice în acţiuni filantropice.

 

 

 

 

6 March 2010