Millennium Building Development a câştigat la Judecătoria Sectorului 1 procesul cu reprezentanţii catedralei “Sf. Iosif”.

26392-cath_43298800.jpgJudecătoria Sectorului 1 s-a pronunţat vineri în dosarul nr. 42201- 299- 2010, respingând “ca neîntemeiată” acţiunea formulată de reprezentanţii lăcaşului de cult din vecinătatea Cathedral Plaza împotriva Millennium Building Development. În plus, instanţa a obligat reclamanta să plătească pârâtei suma de 10.000 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.

„Millennium Building Development va continua să facă toate demersurile legale necesare pentru a împiedica acţiunile reprezentanţilor Catedralei „Sf. Iosif” privind demolarea clădirii Cathedral Plaza, acţiuni ce nu au niciun suport legal şi care ar crea un imens prejudiciu Bucureştiului şi cetăţenilor Capitalei”, se arată în comunicatul companiei.

De asemenea, se aminteşte că reprezentanţii lăcăsului de cult aflat în vecinătatea Cathedral Plaza, Catedrala „Sf. Iosif” şi-au dat iniţial acordul pentru construcţia clădirii, o investiţie de 60 de milioane de euro.

 

Sursa

15 September 2012