Ce mai recent targ imobiliar, denumit Project Expo, s-a desfasurat in perioada 7-9 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar cele mai cautate au fost apartamentele cu doua camere, pentru care vizitatorii erau dispusi sa plateasca putin peste 60.000 euro. Urmatorul targ incepe astazi, la Palatul Parlamentului.

Targul National Imobiliar (TNI) va avea loc in perioada 13-15 mai, la Palatul Parlamentului si reuneste 82 de companii din domeniul imobiliar si aproximativ 120.000 de locuinte.

Printre dezvoltatorii prezenti se numara compania imobiliara Cordia (cu Ansamblul Parcul Privighetorilor), GTC (cu proiectul Rose Garden), Rotary Constructii (cu Belvedere Baneasa) si Mainrom Invest (cu American Village).

"Ca si exemple de oferte concrete ce se regasesc in cadrul evenimentului, putem mentiona ca o garsoniera in sectorul 6 costa 35.000 euro, un apartament cu doua camere in sectorul 4 costa 42.000 euro, un apartament cu trei camere in sectorul 3 valoreaza 65.000 euro, iar o vila in Busteni poate fi achizitionata cu 80.000 euro", se arata in comunicatul organizatorilor, BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC).

Ultimul targ imobiliar, Project Expo, s-a desfasurat in perioada 7-9 mai, la Palatul Copiilor si a reunit 45 de companii participante.

Sursa

13 May 2010