Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ce îşi propune ministrul Elena Udrea în 2011?

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4738

Construcţia de locuinţe destinate tinerilor va fi şi în acest an o prioritate a ministerului Dezvoltării Regionale. Ba mai mult, ministrul Elena Udrea speră ca vânzarea de locuinţe ANL să se desfăşoare mai uşor în 2011.

sursa: valcea-news.roLocuinţe ANL

„Vom continua să impulsionăm vânzarea locuinţelor ANL, incluzând modificând reglementările în aşa fel încât miile de tineri care solicită cumpărarea de locuinţe ANL, aşa cum au solicitat şi în 2010, dar autorităţile s-au mişcat încet să poată în 2011, să le cumpere. Iar ministerul să aibă fonduri pentru a construi atât cât şi-a propus şi atât cât este nevoie în România. De asemenea vom apela la fonduri private pentru construcţia de locuinţe ANL în 2011" precizează ministrul Elena Udrea.

Playerul flash nu este instalat.
Vom continua să impulsionăm vânzarea locuinţelor ANL

Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii

„Ne propunem să demarăm încă de la sfârşitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, cel mai mare plan de investiţii în infrastructură pe care l-a demarat Guvernul după 1989. Este un program prin care ne propunem să reabilităm până în 2015, 10.000 km de drumuri judeţene şi de interes local, să construim reţele de apă, de canalizare, staţii de epurare în aproximativ 1500 de localităţi. Este un program pe care ne dorim să îl demarăm cât mai rapid, se finanţează de constructori în primii doi ani, urmând ca statul să înceapă să achite contravaloarea lucrărilor din 2013" explică Udrea.

Playerul flash nu este instalat.
Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii este cel mai mare plan de investiţii în infrastructură pe care l-a demarat Guvernul după 1989

Continuarea Procesului de Reformă Legislativă

„Ne propunem să continuăm procesul de reformă legislativă prin adoptarea unor legi extraordinar de importante, legea privind construcţia, închirierea şi administrarea locuinţelor, reformarea legislaţiei privind construcţia, urbanismul şi arhitectura. Strategia de dezvoltare teritorială a României este o obligaţie a ministerului care datează de ceva timp şi pe care anul acesta ne-am propus să o ducem la bun sfârşit" a declarat Elena Udrea.

Playerul flash nu este instalat.
Strategia de dezvoltare teritorială a României este o obligaţie a ministerului care datează de ceva timp

Cea mai mare Sală Polivalentă din România
„În 2011 vom începe construcţia celei mai mari săli polivalente din ţară, în Bucureşti. Se va realiza cu fonduri de la bugetul ministerului şi de asemenea din fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului" menţionează ministrul.

Playerul flash nu este instalat.
În 2011 vom începe construcţia celei mai mari săli polivalente din ţară, în Bucureşti

Continuarea Programului de Construcţii de Săli de Sport

„Ne propunem să finalizăm aproximativ 130 de săli de sport toate sunt începute înainte de mandatul meu"

Playerul flash nu este instalat.
Ne propunem să finalizăm aproximativ 130 de săli de sport
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
vlad300.png

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video