Cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj, mobilier şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion, precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Aceasta este oferta Sun Plaza pentru clienţii care îi vor călca pragul începând din 25 februarie.

sursa: www.zf.roReprezentanţii celui mai nou centru comercial din Capitală speră ca Sun Plaza să devină, în scurt timp, centrul comercial dominant din partea de sud a Bucureştiului. 
"Avem un mix de chiriaşi şi ancore puternice, avem o poziţie deosebită în oraş şi cele mai bune facilităţi de acces. Sun Plaza va fi o destinaţie de senzaţie nu numai pentru clienţii noştri. Aşteptăm cel puţin 15 milioane de vizitatori anual să trăiască împreună cu noi experienţa prietenoasă şi accesibilă a Sun Plaza.

Suntem mândri că centrul nostru comercial reprezintă de acum înainte polul sud al Bucureştiului în materie de shopping", a declarat Friedrich Wachernig, membru în Board-ul investitorului Sparkassen Immobilien AG.

Noul mall include un hipermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax, reprezentanţe Mobexpert şi Flanco, în vreme ce suprafeţele cele mai mari din domeniul lifestyle sunt ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic şi Deichmann. Nu vor lipsi nici magazine ale unor mărci precum Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod şi Levi's.

Zona de divertisment a centrului comercial cuprinde 15 săli de cinema având o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City şi clubul de bowling şi billiard Oxygen care se întinde pe 2.000 m2, un cazinou, un pub şi mai multe cafenele.

Reprezentanţii Sun Plaza au decis să se implice şi în viaţa comunităţii prin realizarea pasajului subteran dintre staţia de metrou Piaţa Sudului şi colţul intersecţiei Calea Văcăreşti cu Şoseaua Olteniţei, aducând o îmbunătăţire evidentă a infrastructurii existente. Mai mult, în cadrul proiectului sunt create o sală de sport şi o gradiniţă publică.
Sun Plaza are suprafaţa închiriabilă de 81.000 m2 şi peste 210.000 m2 suprafaţă construită.


 

8 February 2010