Una dintre cele mai ieftine oferte de la târgul imobiliar tIMOn este reprezentată de o garsonieră nou construită în zona Militari, la preţul de numai 30.000 de euro, se arată într-un comunicat remis de compania organizatoare.

17488-blocuri-laszlo-raduly.jpgLa târg vor exista şi oferte de apartamente în care dezvoltatorul nu mai obligă cumpărătorul să plătească suprafeţele comune. tIMOn găzduieşte, ca la fiecare ediţie, şi locuinţele cele mai accesibile.

De asemenea, în acest an, la tIMOn reapar locuinţele scumpe. Astfel, segmentul premium al pieţei imobiliare româneşti va fi foarte bine reprezentat la expoziţia din Piaţa Constutuţiei. În cadrul târgului va fi scos la vânzare un triplex într-o zonă centrală a Bucureştiului, la un preţ de peste 400.000 de euro. Preţurile medii ale apartamentelor prezente în oferta tIMOn variază între 30.000 şi 45.000 de euro pentru garsoniere, între 40.000 şi 70.000 de euro pentru apartamentele cu două camere şi între 70.000 şi 100.000 euro pentru cele cu trei camere.

Reapar locuinţe noi în cartiere ce beneficiază de infrastructură transport în comun, parcuri, şcoală, grădiniţă. Oferta este unică, mai ales în condiţiile în care, pentru 50% dintre expozanţii tIMOn, aceasta este singura prezenţă la un târg imobiliar în acest sezon.

La ediţia din această primăvară, tIMOn va avea aproape 2.000 de metri pătraţi de expoziţie indoor, participarea a peste 100 de companii ce oferă peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi, aceasta fiind cea mai mare ofertă de locuinţe finalizate scoasă la vânzare în cadrul unui târg imobiliar organizat în România. Pe toată perioada târgului, toţi cei interesaţi de achiziţia unei locuinţe, fie nouă, fie veche, vor beneficia de discounturi de peste 5%.


Sursa

11 April 2011