Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cea mai ieftină locuinţă de la tIMOn este 30.000 de euro

Publicat: | Sursa: Curierul National | Numar afişări: 2461

Una dintre cele mai ieftine oferte de la târgul imobiliar tIMOn este reprezentată de o garsonieră nou construită în zona Militari, la preţul de numai 30.000 de euro, se arată într-un comunicat remis de compania organizatoare.

sursa: napocanews.roLa târg vor exista şi oferte de apartamente în care dezvoltatorul nu mai obligă cumpărătorul să plătească suprafeţele comune. tIMOn găzduieşte, ca la fiecare ediţie, şi locuinţele cele mai accesibile.

De asemenea, în acest an, la tIMOn reapar locuinţele scumpe. Astfel, segmentul premium al pieţei imobiliare româneşti va fi foarte bine reprezentat la expoziţia din Piaţa Constutuţiei. În cadrul târgului va fi scos la vânzare un triplex într-o zonă centrală a Bucureştiului, la un preţ de peste 400.000 de euro. Preţurile medii ale apartamentelor prezente în oferta tIMOn variază între 30.000 şi 45.000 de euro pentru garsoniere, între 40.000 şi 70.000 de euro pentru apartamentele cu două camere şi între 70.000 şi 100.000 euro pentru cele cu trei camere.

Reapar locuinţe noi în cartiere ce beneficiază de infrastructură transport în comun, parcuri, şcoală, grădiniţă. Oferta este unică, mai ales în condiţiile în care, pentru 50% dintre expozanţii tIMOn, aceasta este singura prezenţă la un târg imobiliar în acest sezon.

La ediţia din această primăvară, tIMOn va avea aproape 2.000 de metri pătraţi de expoziţie indoor, participarea a peste 100 de companii ce oferă peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi, aceasta fiind cea mai mare ofertă de locuinţe finalizate scoasă la vânzare în cadrul unui târg imobiliar organizat în România. Pe toată perioada târgului, toţi cei interesaţi de achiziţia unei locuinţe, fie nouă, fie veche, vor beneficia de discounturi de peste 5%.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video