Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cel mai înalt hotel din București va avea 85 de metri

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 3149

Primul hotel din România care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel, va fi inaugurat în anul 2022. Acesta va fi cel mai înalt hotel din Capitală.

sursa foto: https:/www.trendshrb.ro/actual/niro-va-deschide-cel-mai-inalt-hotel-din-bucuresti-afiliat-brandului-swissotel/Lucrările la clădirea care este situată pe Bulevardul Expoziției au început în octombrie 2018, în prezent structura subterană fiind deja finalizată.

Acest imobil reprezintă cel mai nou proiect hotelier al Investment Group, care a semnat un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro cu Libra Internet Bank. Investiția totală este estimată la aproximativ 52 de milioane de euro.

"Swissôtel este un proiect ambițios, conceput ca un reper de calitate pe piața hotelieră din București, care se află încă mult în urma altor capitale europene și are mare nevoie de astfel de investiții. Susținerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potențialului de creștere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group dorește să aibă o contribuție specială, prin calitatea serviciilor și a brandurilor aduse pe piață", a explicat Zsolt Nagy, CEO Niro Investment Group.

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, spa & fitness, precum și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri si organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 27 de niveluri, dintre care trei subterane, suprafața totală construita fiind de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video