Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cel mai înalt zgârie-nori din Europa are 339 de metri şi costă 350 mil. dolari

Publicat: | Sursa: Money.ro | Numar afişări: 1976

O clădire din Rusia, construită în centrul financiar al Moscovei de miliardarul rus Igor Kesaev, a depăşit clădirea Shard din Londra şi a devenit cel mai înalt zgârie-nori din Europa.

sursa: money.roTurnul Mercury City, construit în centrul financiar al Moscovei de miliardarul rus Igor Kesaev, a depăşit clădirea Shard din Londra şi a devenit cel mai înalt zgârie-nori din Europa.

Mercury City a atins înălţimea maximă, de 339 metri, cu 29 de metri peste Shard. Informaţia urmează să fie anunţată joi de compania Mercury Development, potrivit unei invitaţii de presă, potrivit Bloomberg.

Clădirea de 70 de etaje va fi finalizată în acest an.

Kesaev a acumulat o avere de 1,8 miliarde de dolari în sectorul retailului cu produse alimentare şi din tutun. Miliardarul este unul dintre cei câţiva investitori care au început să construiască zgârie-nori în Moscow City, centrul financiar al capitalei ruse.

Nu toate planurile anunţate pentru construcţia de zgârie-nori în Moscova au avut acelaşi succes, potrivit Bloomberg.

Miliardarul Chalva Tchigirinski a renunţat, din cauza crizei financiare, la planul de a construi un turn de 612 metri, în timp ce Serghei Polonski, care a construit Federation Tower în Moscow City, a pierdut mai multe proiecte imobiliare din cauza datoriilor la bănci.

Costurile finale ale Mercury City ar putea fi de 350 milioane de dolari, potrivit companiei Knight Frank. Clădirea are 90.000 de metri pătraţi de spaţiu pentru birouri, dar şi apartamente de locuit care însumează 20.000 de metri pătraţi.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video