Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cel mai mare centru de distractii din sud-estul tarii se va deschide la Braila

Publicat: | Sursa: Financiarul.com | Numar afişări: 2640

Fondul de investitii New Europe Property Invest­ment (NEPI) va inaugura pe 1 aprilie 2011 extensia centrului comercial Promenada Mall din cadrul par­cului comercial European Retail Park Braila, centrul comercial devenind, astfel, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din regiunea de sud-est a tarii si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

sursa: curierulnational.roSuprafata inchiriabila dupa extindere a ajuns la 60.000 mp, gradul de inchi­riere actual fiind de peste 90%. Dezvoltarea centrului comercial include o zona dedicata de food&en­ter­tain­ment, un ci­nematograf cu 10 sali dotat cu teh­nologie 3D, un spatiu de joaca pentru copii, pista de bowling, biliard, centre de sanatate si fru­musete, precum si un patinoar per­manent in inte­riorul mallului. Mai mult, galeria comerciala extinsa va numara peste 100 de magazine, la care se vor adauga nu­meroase alte optiuni de divertisment si de petrecere a timpului liber. Centrul comercial este o com­ponenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore.

Proiectul de extindere apartine unui program vast de dezvoltare derulat de NEPI inca de la achizitia parcului, in toamna anului 2009, cand a platit 63 mil. euro dezvoltatorului BelRom. European Park Braila a fost inaugurat in luna mai 2008, avand o suprafata de 14.600 mp.

Principalii chiriasi ai mallului: Sprider, New Yorker, Deichmann, DM, Hervis, Takko, Cropptown, Reserved, Nissa, Orsay.

Zona de food&cafe: KFC, Quasi Pronti, Betty Ice, Zvon Café, Bistro, Gauffre, Domino.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video