Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cele mai mici preţuri ale momentului, în imobiliare

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3348

Goana după cea mai bună ofertă este bine cunoscută oricărui client de imobiliare. Cele mai mici preţuri pot fi oferte foarte bune, livrate pe piaţă de proprietari care vor să vândă rapid sau de către dezvoltatori imobiliari care atacă o nişă cu bugete mici. Totodată însă, poate fi vorba despre locuinţe de o calitate scăzută, care au nevoie de amenajări înainte ca noii proprietari să se poată muta. Pentru a face mai simplă căutarea clienţilor, IMOPEDIA.ro, portalul imobiliar care reuneşte ofertele celor mai importante agenţii din piaţă, oferă topul celor mai ieftine proprietăţi.

Cele mai mici preţuri ale momentului, în imobiliareÎn cazul garsonierelor, preţul de pornire este de 9.000 euro pentru o garsonieră situată în apropierea şoselei Leordeni, din sectorul 4, Bucureşti. Aceasta este renovată, dar se află într-un imobil a căruit construcţie a început în 1977. Cu toate acestea, starea imobilului este bună. Pentru cei interesaţi de oferte ieftine deja mobilate, în aceeaşi zonă se găseşte la vânzare o altă garsonieră în condiţii similare, doar că pentru o mie de euro în plus se vinde cu tot cu mobilă.

Preţurile sunt similare atât în cartiere cât şi în Centru, dar diferă caracteristicile tehnice

Preţuri mici pentru o singură cameră se găsesc şi în zone precum Colentina, Timpuri Noi sau Berceni, dar şi în zonele centrale. De exemplu, în zona Unirii, o garsonieră situată la etajul unu din doi se vinde cu 14.000 euro, iar la Universitate, în zona Batiştei, preţul de vânzare este de 15.000 euro negociabil. În acest caz este vorba despre o locuinţă mobilată şi utilată, dar situată la demisolul unei clădiri construită în 1946 şi catalogată cu risc seismic din cea mai înaltă categorie.

Cele mai ieftine apartamente cu două camere se găsesc în zone precum Rahova, Berceni sau Pantelimon

În cazul apartamentelor cu două camere, cele mai ieftine locuinţe se găsesc în zone precum Rahova, Berceni sau Pantelimon. Preţul porneşte de la 19.100 euro pentru o locuiţă de 32 mp, aflată la etajul patru din patru al unui imobil vechi, dar viitorul proprietar va trebui să investească în amenajări interioare. O gamă largă de apartamente în stare mult mai bună sau chiar noi-nouţe există însă pentru clienţii dispuşi să achite patru mii de euro în plus. Un exemplu elocvent în acest sens este un apartament din Berceni, situat într-un imobil construit anul trecut. Apartamentul este la etajul unu din patru, are o suprafaţă utilă de 32 mp, beneficiază de balcon şi este situat în apropierea unei guri de metrou precum şi a altor mijloace de transport în comun. Preţul este de 23.000 euro. La acelaşi preţ se vinde şi un apartament de două camere din Pantelimon. Acesta se află într-o zonă bine dezvoltată din punct de vedere comercial, are îmbunătăţiri şi se vinde împreună cu un loc de parcare plătit.

Cel mai ieftin apartament cu trei camere porneşte de la 31.000 euro

Pentru apartamentele cu trei camere, cel mai mic preţ listat pe IMOPEDIA.ro este de 31.000 euro, pentru un apartament situat în zona 1 Decembrie. Suprafaţa utilă este de 86 mp iar apartamentul este situat la etajul doi din trei. Preţul creşte rapid până la 34.000-35.000, chiar dacă unele proprietăţi au suprafeţe mai mici şi chiar o situaţie legală dificilă. În palierul de preţ cuprins între 37.000 şi 40.000 euro, locuinţele sunt similare. Sunt apartamente care nu necesită renovări iminente, sunt situate în imobile fără probleme şi într-o zonă decentă. Primul ca preţ din această categorie se află în Drumul Taberei.

Casele se vând la preţ de garsonieră sau două camere

Şi casele au preţ de pornire similar cu al apartamentelor. De exemplu, o casă veche din zona Giurgiului, deşi locuibilă, are un preţ practic şi pentru cei interesaţi de demolare: 16.500 euro. În aceeaşi situaţie se află şi o casă aflată lângă Parcul Carol. Singura diferenţă este că, în acest caz, curtea este comună. Pentru cei care îşi doresc o casă nouă, cel mai mic preţ listat pe IMOPEDIA.ro porneşte de la 35.000 euro şi se referă la un ansamblu de vile cu un regim de înălţime P+1+Pod, situat la cateva minute de o staţie de metrou.

CITEŞTE ŞI: Vise mari, într-un spaţiu mic: căminul de 15 metri pătraţi (FOTO) Fericirea nu se măsoară în metri pătraţi – ghidându-se după acest concept, un american şi-a construit o casă de doar 15 metri ... Vise mari, într-un spaţiu mic: căminul de 15 metri pătraţi


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video