Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cum arată și unde se află cele mai scumpe apartamente din București?

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3422

Ai plăti milioane de euro, pentru un apartament în Capitală? Există o anumită categorie de clienți care investește în astfel de proprietăți, atât pentru câștigurile lunare de mii de euro aduse ulterior, cât și pentru plăcerea de a locui într-un cămin luxos. IMOPEDIA.ro prezintă câteva detalii despre cele mai costisitoare apartamente din București, la sfârșitul lui 2014.

Cel mai scump apartament din București este scos la vânzare cu 3,8 milioane euroSegmentul locuințelor de lux din Capitală se bucură activitate, deși poate nu la același ritm ca în alte capitale europene. Și la noi există cumpărători dispuși să plătească milioane de euro pentru locuințe amplasate în zone exclusiviste, cu vedere către cele mai bine cotate parcuri. Conform brokerilor imobiliari care se ocupă de acest segment, multe dintre acestea sunt achiziționate în scop investițional, întrucât se închiriază cu ușurință, cu precădere expaților veniți să lucreze pe salarii de zeci de mii de euro la noi în țară. Dar astfel de apartamente nu sunt cumpărate numai de investitori, ci și de oameni de afaceri români care locuiesc în străinătate și vor să dețină o locuință secundară, în orașul natal. 

Penthouse, în Primăverii – 3,8 milioane euro

Cel mai scump apartament din Capitală ocupă ultimele două niveluri ale unui bloc cu cinci etaje, din cartierul Primăverii. Construit în anul 2011, imobilul se află într-o zonă exclusivistă, pe o stradă cu acces restricționat publicului, deschisă doar rezidenților. Vezi mai multe detalii aici.

Cu o suprafață utilă de 400 mp (la interior), locuința se desfășoară pe două niveluri. La parter, se regăsește spațiul locuibil propriu-zis: zona de living și de luat masa, biroul, bucătăria, două băi și cele trei dormitoare (fiecare având câte un dressing și propria baie). La cel de-al doilea etaj, este Cel mai scump apartament din Capitală ocupă ultimele două niveluri ale unui bloc cu cinci etaje, din cartierul Primăveriiun spațiu dedicat hobby-urilor, amenajat în prezent ca sală de fitness.

  • Fiecare nivel beneficiază de câte o terasă impresionantă, cu vedere spre parcul Bordei, ambele însumând o suprafață de peste 200 mp
  • În prețul apartamentului sunt incluse două locuri de parcare subterane

„Acest penthouse a fost conceput și aparține unuia dintre dezvoltatorii imobilului, fiind cu adevărat excepțional nu doar datorită zonei în care se află, ci și datorită finisajelor și mobilierului, a atenției la detalii. În prezent, apartamentul este închiriat pe termen lung, cu un contract foarte bun. În general, cumpărătorii unor astfel de apartamente sunt oameni de afaceri cu averi impresionante, preponderent români. Astfel de locuințe sunt achiziționate atât în scop investițional, dar și pentru a fi locuite (permanent sau doar în vacanțe)”, declară Alexandru Mihai, consultant imobiliar în cadrul Nordis Premium Properties.

Duplex cu cinci camere, pe Șoseaua Nordului – 2,5 milioane euro

Acest apartament ocupă ultimele două niveluri ale unui bloc inaugurat în anul 2009, din apropierea parcului Herăstrău. Unul dintre cele mai mari atuuri ale acestei proprietăți este grădina ce se întinde pe o suprafață de 462 mp – proprietarii pot lua masa între brazi, la etajul 7. La nivelul inferior, se regăsește spațiul locuibil: livingul înconjurat de o terasă de 80 mp, patru Unul dintre cele mai mari atuuri ale acestei proprietăți este grădina ce se întinde pe o suprafață de 462 mpdormitoare, bucătăria semi-deschisă și patru băi. Vezi mai multe detalii aici.

  • Cu o suprafață construită de 925 mp, duplexul are o suprafață utilă de 384 mp și terase ce însumează peste 500 mp
  • Clădirea în care se află această locuință are garaj subteran și beneficiază de pază permanentă

 „Proprietarii unor astfel de apartamente negociază doar câteva procente din prețul inițial – desigur, aceea este o sumă semnificativă, având în vedere valoarea proprietății. Genul acesta de proprietăți se închiriază cu ușurință, dar stau chiar și ani de zile pe piață până să schimbe proprietarul. În general, aici locuiesc expați care dețin poziții de conducere în cadrul unor companii mari, iar chiriile lunare sunt de ordinul a mii de euro”, explică Florin Postoacă, broker imobiliar în cadrul Nordis Premium Properties. 

Patru camere, pe Șoseaua Nordului – 1,9 milioane euro, negociabil

Amplasat la ultimul etaj al unui bloc cu șase niveluri chiar de pe Șoseaua Nordului, apartamentul Amplasat la ultimul etaj al unui bloc cu șase niveluri chiar de pe Șoseaua Nordului, apartamentul cu patru camere se întinde pe o suprafață de 420 mp cu patru camere se întinde pe o suprafață de 420 mp și se bucură de vedere către parcul Herăstrău. Locuința este oferită atât spre vânzare, cât și spre închiriere (6.500 euro/lună), proprietarul fiind dispus în ambele situații să negocieze. Vezi mai multe detalii aici.

„Proprietatea aparține dezvoltatorului și este scoasă la vânzare încă de la inaugurarea imobilului. Apartamentul a fost închiriat de-a lungul timpului, însă deocamdată este singurul nelocuit din bloc. În general, chiriașii sunt cetățeni străini care lucrează în România, în cadrul unei companii multinaționale sau având propriile afaceri”, menționează Violeta Grozea, broker în cadrul agenției Vission House.

Penthouse, în Primăverii – 1,5 milioane euro

Ocupând ultimele două niveluri ale unui bloc cu șase etaje inaugurat în anul 2004, apartamentul cu trei dormitoare se întinde pe o suprafață utilă de 252 mp. Amplasat într-o zonă în care regimul Ocupând ultimele două niveluri ale unui bloc cu șase etaje inaugurat în anul 2004, apartamentul cu trei dormitoare se întinde pe o suprafață utilă de 252 mpde înălțime este de doar câteva niveluri, locuința se bucură de o vedere impresionantă atât către parc, cât și către oraș. În plus, un alt element interesant este că accesul în locuință se face direct din lift. Potrivit reprezentanților agenției imobiliare care se ocupă de această ofertă, proprietatea este scoasă de circa doi ani la vânzare. Vezi mai multe detalii aici.

Potrivit consultanților imobiliari care se ocupă de proprietăți de lux, există destule alte oferte imobiliare nepromovate publicului larg, disponibile doar unor cercuri restrânse, prin intermediul unui specialist. Pentru o anumită categorie de proprietari, discreția este pe primul loc, chiar mai importantă decât găsirea unui cumpărător dispus să plătească mai bine de un milion de euro pentru un bun imobiliar.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video