33193-nowotny_2014_3.jpg

Cu o experienţă de 25 ani în sectorul real estate, Christian Nowotny este unul dintre cei mai reputaţi traineri imobiliari din Europa. În urmă cu patru ani, specialistul austriac a susţinut două seminarii remarcabile în România, extrem de apreciate de jucătorii din piaţa locală. În 2014, Christian Nowotny revine, în cadrul celui mai important eveniment din piaţa imobiliară românească: Ziua Agentului Imobiliar.

Christian Nowotny a intrat în topul celor mai apreciaţi traineri imobiliari din Europa datorită discursurilor sale clare şi a exemplelor extrem de practice oferite audienţei. Specialistul austriac activează în sectorul real estate de 25 ani, timp în care a realizat tranzacţii în valoare de aproape 300 milioane euro. Dincolo de vasta sa experienţă, acesta este un adept al educaţiei fără încetare, dovadă fiind diploma de Master în ştiinţele Imobiliare (Master of Scinence in real estate), diploma CIPS (Certified International Property Specialist) sau certificatul de mentor Buffini pentru toate programele.

CITEŞTE PĂREREA TRAINERULUI AUSTRIAC DESPRE Terenurile agricole, un segment al pieţei imobiliare ţintit de investitorii străini

Agenţia sa imobiliară din Viena a reuşit să aibă o cifră de afaceri de peste un milion de euro, chiar şi în condiţii dificile din punct de vedere economic. Recomandat de clienţi de top de-a lungul timpului, Christian Nowotny şi-a întărit poziţia pe scara succesului din sectorul real estate internaţional. Drept urmare, acesta a fost invitat în calitate de speaker la evenimente de profil din Germania, Statele Unite ale Americii, Austria, Spania, Dubai, Grecia, Turcia, Bulgaria, precum şi în România. Prin amabilitatea RE/MAX Romania, Christian Nowotny revine în 2014 la noi în ţară, invitat de IMOPEDIA.ro, în cadrul Zilei Agentului Imobiliar, din data de 15 aprilie.

„Profesionalizarea breslei imobiliare este una dintre priorităţile noastre, astfel că ne-am preocupat mereu să aducem în România specialişti recunoscuţi pe plan internaţional. Christian Nowotny s-a bucurat de departe de cel mai mare succes de-a lungul timpului, a reuşit să cucerească publicul de specialitate încă de la prima sa apariţie şi chiar a devenit un reper în rândul speakerilor imobiliari. Vestea venirii sale la Ziua Agentului Imobiliar din 2014 deja a fost primită cu entuziasm”, spune Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Nowotny, mai mult decât un „nume”: un brand de succes

Într-un domeniu în continuă schimbare, pregătirea şi specializarea continuă trebuie să rămână una dintre cele mai importante preocupări ale agenţilor imobiliari. IMOPEDIA.ro creează constant oportunităţi de instruire pentru consultanţii români, în timp ce Christian Nowotny este mai mult decât un „nume” în sectorul imobiliar internaţional, este un brand de succes. Drept urmare, prezenţa acestuia în cadrul celei de-a cincea ediţii a Zilei Agentului Imobiliar a creat efervescenţă în piaţă.

„Ambele cursuri ţinute de Christian Nowotny în Bucureşti au fost interesante, atât din punctul meu de vedere, cât şi al celorlalţi colegi ai mei prezenţi. Am reţinut şi aplicăm în continuare cu toţi clienţii noştri modelul extrem de real al triunghiului „timp, bani şi efort”, prezentat de el într-o manieră interesantă şi uşor de explicat. Fiind un om care lucrează în piaţă, îmbină teoria cu practica şi vine cu exemple concrete, spre deosebire de trainerii în vânzări, care nu lucrează sectorul imobiliar şi uneori teoretizează poate prea mult sau nu oferă idei practice. Nu în ultimul rând, este un om foarte plăcut şi civilizat, o persoană care face onoare acestei bresle internaţionale”, explică Ruxandra Cleciu, manager Neocasa.

„Părerea despre Christian Nowotny este la superlativ, este trainerul care m-a impresionat cel mai mult dintre toţi cei pe care i-am întâlnit. Spre deosebire de alţii, nu este doar teoretician, ci este un om cu multă practică. Am primit foarte uşor mesajul său, deoarece toate sfaturile şi exemplele sale sunt verificate prin experienţă. Mă bucur foarte tare că vine la ZAI 2014, mi-am dorit să îl revăd”, întăreşte Costin Spînu, director executiv Imosuport.

„Din păcate, nu am apucat încă să îl cunosc, deoarece am ratat ultima lui prezenţă în România. Însă feedbackul de la colegii din piaţă este mai mult decât favorabil, cu toţii îl apreciază şi au dat o notă foarte mare după întâlnirile de acum câţiva ani, astfel că îl aştept cu interes”, încheie Claudiu Haţegan, broker/owner Klauss & Partners.

CITEŞTE UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE: Piaţa imobiliară din România, privită cu optimism de specialiştii internaţionali

 

6 March 2014