Studenţii bucureşteni sub 25 de ani, cu experienţă de minim 1 an în imobiliare!

Pentru a ocupa acest post au răspuns peste 5000 de candidaţi din Bucureşti şi din ţară, toţi, doritori de o carieră de succes în imobiliare, dispuşi să-şi încerce norocul la Zilele Carierei în Imobiliare care se va desfăşura la sediul central al CENTURY 21 România, în perioada 10 - 11 martie 2010.
sursa:http://www.lehmanbrown.comOferta de job-uri cuprinde posturi pentru asociaţi de vânzări, pentru care nu este necesară o experienţă anterioară, pretabil celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision, cum ar fi agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare. Cei care au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari, fiind necesari minim 2 ani de experienţă sau pentru manageri de agenţie, poziţie pentru care sunt necesari 5 ani de experienţă. Oferta cuprinde peste 50 de posturi vacante, disponibile imediat," reiese dintr-un comunicat al agenţiei.

Dintre cei peste 5.000 de solicitanţi înscrişi deja online pentru aceste joburi, pe primul loc se situează aplicanţi din Bucureşti (24%) urmaţi fiind de doritori din Timişoara (12.6%) şi Ploieşti (11.8%). La pol opus sunt ardelenii din Braşov şi Cluj, cu 4.4% şi respectiv 1.2%.

Si, dacă în 2008, în perioada boomului imobiliar, 1929 de candidaţi se arătau interesaţi de o carieră ca şi agent imobiliar în reaţeaua Century, la ediţia din octombrie 2009, în plină criză imobiliară, numarul acestora a crescut de aproximativ 3 ori. (5607 candidaţi). Pentru ediţia din martie a acestui an s-au în scris 5036 de candidaţi, numar aflat tot în creştere faţă de anii precedenţi.



2 March 2010