Mai mult decât imobiliare!
 

Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?

Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 186958

Vrei să ştii dacă îţi poţi cumpăra sau construi o casă prin programul Prima Casă? Iată care sunt criteriile de eligibilitate:

1. În noua variantă a programului Prima Casă, proprietarii care deţin o locuinţă cu o suprafaţă utilă mai mică de 50 mp, pot accesa un credit ipotecar garantat de stat pentru a cumpăra o locuinţă cu o suprafaţă mai mare.

2. Clienţii care deţin cote părţi dintr-o locuinţă vor putea beneficia de credite garantate de stat pentru a achiziţiona diferenţa de cote-părţi.

3. În cadrul programului Prima Casă, ai dreptul să achiziţionezi o singură locuinţă finalizată, aflată pe teritoriul României, înscrisă în cartea funciară în condiţiile legii sau să construieşti o casă, singur sau împreună cu alte persoane, respectând reglementările în vigoare referitoare la programul Prima Casă.

4. Trebuie să dispui de un avans de minimum 5% din preţul de Ce fel de locuinţe se pot cumpăra sau construi prin Prima Casă? În cadrul programului Prima Casă pot fi achiziţionate: 1. locuinţe finalizate, destinate achiziţionării, inclusiv cele construite şi date ... achiziţie a locuinţei şi/sau care acoperă diferenţa dintre preţul de achiziţie a locuinţei rezultat din antecontractul de vânzare-cumpărare şi finanţarea garantată.

5. Trebuie să îndeplineşti condiţiile specifice prevăzute în cadrul normelor interne de creditare ale Modificări Prima Casă Programul Prima Casă a suferit multe modificări de la începutul său până în prezent. Toate aceste modificări s-au făcut pe baza ... finanţatorilor.

6. Te obligi să constitui un depozit colateral pentru garantarea dobânzii, în valoare egală cu trei rate de dobândă, valabil pe întreaga durată a finanţării.

7. Te obligi să nu înstrăinezi locuinţa achiziţionată în primii cinci ani de la data dobândirii. După expirarea acestui termen, în cazul preluării contractului de credit de către un terţ, acesta trebuie să întrunească criteriile de eligibilitate a beneficiarilor programului.

8. Te obligi să asiguri locuinţa achiziţionată din finanţarea garantată împotriva tuturor riscurilor şi desemnezi statul român, reprezentat de Ministerul Finanţelor Publice, ca beneficiar al poliţei de asigurare, pe toată durata finanţării.

9. Cumperi o casă mai bine izolată termic, cu Certificatul energetic naşte deja controverse Reprezentanţii Asociaţiei Auditorilor Energetici pentru Clădiri îşi exprimă îngrijorare faţă de poziţia Uniunii Naţionale a Notarilor ... certificat energetic. Locuinţa pe care o achiziţionezi în cadrul programului se încadrează într-una dintre clasele A, B sau C de eficienţă energetică, condiţie aplicabilă începând cu data intrării în vigoare a prevederilor art. 23 din Legea nr. 372/2005 privind performanţa energetică a clădirilor, cu modificările ulterioare.

CITEŞTE ŞI:  Prima Casă 2015 – Interviu în exclusivitate cu reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care doresc să cumpere o a doua locuință, prin programul Prima Casă? Cum se implementează schimbările, ... Prima Casă 2015 – Interviu în exclusivitate cu reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice

 
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comentarii (958)
#958. elijah roland | 21.01.2017 | 22:30
0 (0/0)   
O zi buna,

Noi oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate ale dobânzii anuale foarte reduse cât mai scăzut de 3% într-un an la 50 de ani, perioada de rambursare și oriunde în lume. Noi oferim împrumuturi de orice sumă.

creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Pierdeti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor de împrumut legit? Ai de musca unghiile la rapid? În loc de pariuri unghiile, contactați Ilie Roland împrumut de firmă (Elijahloanfirm@outlook.com) acum, specialiștii care ajută la oprirea credite istorie de rău de credit, pentru a găsi o soluție care victoria este misiunea noastră.

Cei interesati pot sa ma contacteze prin e-mail:
Numele creditorului: Ilie Roland
Împrumutător E-mail: Elijahloanfirm@outlook.com

Toate cele bune,
Dl Ilie Roland
#957. Dragan | 19.01.2017 | 22:03
0 (0/0)   
Bună seara, soțul meu se poate înscrie la programul prima casa ca titular dacă eu ca și soție am o casa mostenita înainte de căsătorie împreună cu mama și fratele meu, va mulțumesc
#956. Dragan | 19.01.2017 | 22:00
0 (0/0)   
Bună seara, soțul meu se poate înscrie la programul prima casa ca titular dacă eu ca și soție am o casa mostenita înainte de căsătorie împreună cu mama și fratele meu, va mulțumesc
#955. jennifer | 18.01.2017 | 14:35
0 (0/0)   
Bună tuturor, am fost de gând nebun când despartirea meu soț cu mine și mi-a lăsat pentru o altă femeie !! Toate mulțumită Dr. Otutu cea mai buna dragoste vraja de fugă online, care ma ajutat să aduc înapoi soțul meu astăzi și de a restabili fericirea în căsnicia mea .. Sunt jeni după nume i trăiește în Anglia. despărțiri meu soț cu mine și ma lăsat să fiu cu o altă femeie, și l-am vrut înapoi. Am fost atât de frustrat și nu am putut ști ce urmează să facă din nou, îmi iubesc soțul meu atât de mult, dar el a fost inselat pe mine cu o altă femeie, iar acest lucru îl face să se despartă de mine, astfel încât el poate fi capabil să se căsătorească cu celălalt doamnă și această doamnă cred că utilizarea vrăjitorie pe soțul meu să-l facă pe mine și copiii mei ura si acest lucru a fost atât de critică și necuvenite, eu ****âng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a obține înapoi soțul meu !! Am fost foarte supărat și am nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care a sugerat ca Dr. Otutu poate ajuta sa ex înapoi rapid. Așa că, m-am simțit că ar trebui să-i dea un try. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o atunci a făcut o vrajă pentru mine. 72 de ore mai târziu, soțul meu ma sunat și mi-a spus că e dor de mine atât de mult, Oh, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt fericit cu omul meu din nou, iar noi suntem cu bucurie trăind împreună ca o familie mare și mulțumesc puternic Dr.OTUTU vraja de fugă, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea de pe internet, care Dr.OTUTU este cel mai bine de fugă vraja on-line, care i se va ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii săi în timpul tulburării, dacă sunteți aici și iubitul tău este de cotitură te în jos, sau soțul tău sa mutat la o altă femeie, nu mai ****ânge , luați legătura cu acest puternic Dr.OTUTU vraja de fugă pe e-mail lui la adresa: drotutuhealinghome@hotmail.com
#954. Bruno Paulet | 17.01.2017 | 04:02
0 (0/0)   
Ai nevoie de asistență financiară de orice fel? Credite personale? Credite de afaceri? Creditele ipotecare? fondurilor agricole și de proiect? Ne da împrumuturi la rata dobânzii de 3%! Contactati-ne prin e-mail: airkeloancompany@gmail.com
#953. Kumah james | 17.01.2017 | 00:18
0 (0/0)   
Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești într-un dezastru financiar sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Necesitatea de a ****ăti datoria lor împrumuturi sau de a achita facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și veți găsi că este greu pentru a obține capital de împrumut de la bănci / alte instituții financiare locale? Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
a) Creditul pentru nevoi personale, extinderea afacerii,
b) Business Start-up, Educație,
c) consolidarea datoriilor,
d) Hard Money Credite

Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3% și cu garanții reale și nu colaterale, noi oferim credite personale, credite de consolidare a datoriilor, de capital de capital de risc, de împrumut de afaceri, împrumut de educație, ipotecare sau imprumuturi pentru orice motiv ".

Cu toate acestea, metoda noastra ofera posibilitatea de a specifica valoarea creditului necesar și, de asemenea, durata vă puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie!

Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate, indiferent de credit și există o mulțime de clienți fericiți să susțină această afirmație. Dar tu nu va primi doar creditul pentru nevoi personale care aveți nevoie; vei primi cele mai ieftine bilete one.This este promisiunea noastră: Vă garantăm cel mai mic tarif pentru toate creditele cu beneficii colaterale gratuite.

Ne străduim să lase o impresie pozitivă de durată depășind așteptările clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă trateze cu demnitate și respect oferind în același timp servicii de cea mai de calitate, în timp util.

E-mail: midland.credit2@gmail.com
Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Vizitati-ne la: www.midlandcreditonline.com
#952. Kumah james | 15.01.2017 | 15:31
0 (0/0)   
Bună ziua solicitanților de împrumut,

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a porni de afaceri, împrumut datorii? cumpăra o mașină sau o casă? Dacă da griji nu mai mult, căci noi oferim toate tipurile de împrumut la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%, fără garanții și fără verificarea creditului. Du-te înapoi la noi, dacă aveți nevoie de un împrumut cu informațiile de mai jos.

E-mail de contact: midland.credit2@gmail.com

Ai un credit rău?
Ai nevoie de bani pentru a ****ăti facturile?
Ai nevoie pentru a începe o nouă afacere?
Ai proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării proaste?
Ai nevoie de bani pentru a investi într-un anumit domeniu de specializare pe care le va profit? și nu știi ce să fac.

Noi oferim următoarele împrumuturi de mai jos;
credite personale [sigure și negarantate]
împrumuturi de afaceri [sigure și negarantate]
credite combinate
studenți credite
credite de consolidare și atât de multe altele.

Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.credit2@gmail.com
Firma NMLS ID: 315276
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


Toate cele bune,
Dl kumah James.
#951. BELLA ALBERT | 15.01.2017 | 01:33
0 (0/0)   
Sunteți în căutarea pentru împrumut de investiții, credit auto, student de împrumut, împrumut pentru decontarea datoriilor și împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: (bellaalbert6@gmail.com)

APLICAREA DATELOR
1) Nume:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Sex:
5) Starea civilă:
6) Ocupatia:
7) Numărul de telefon:
8) Poziția în locul de muncă:
9) venitul lunar:
10) necesare Valoarea creditului:
11) durata creditului:
12) Scopul creditului:
13) Data nașterii:
Mulțumesc.
#950. Mihai | 15.01.2017 | 01:11
-2 (2/0)   
Buna seara doresc sa achizitionez si eu o casa prin programul prima casa si nu stiu dak am dreptul deoarece inaine de casatorie am dobandit un apartament cu o suprafata de 60mp jumatate eu jumatate sotia(la momentul respectiv nu eram casatoriti). acum un an am vandut acel apartament. Pot beneficia de acest program in conditiile acestea? Multumesc!
#949. OLIVIA DANIEL | 15.01.2017 | 00:03
0 (0/0)   
Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a ****ăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Poziția curentă în locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata creditului:
13) Scopul creditului:
14) Religia:
15) V-ați aplicat înainte de:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
#948. BELLA ALBERT | 15.01.2017 | 00:02
0 (0/0)   
Sunteți în căutarea pentru împrumut de investiții, credit auto, student de împrumut, împrumut pentru decontarea datoriilor și împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: (bellaalbert6@gmail.com)

APLICAREA DATELOR
1) Nume:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Sex:
5) Starea civilă:
6) Ocupatia:
7) Numărul de telefon:
8) Poziția în locul de muncă:
9) venitul lunar:
10) necesare Valoarea creditului:
11) durata creditului:
12) Scopul creditului:
13) Data nașterii:
Mulțumesc.
#947. Kumah james | 14.01.2017 | 00:24
0 (0/0)   
O zi buna,

Sunteți în căutarea pentru afaceri, Company sau Credit de nevoi personale? Noi oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, ne e-mail cu detaliile dumneavoastră la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații.

Toate cele bune,
Dl Kumah James
#946. RUTH EDWIN | 13.01.2017 | 21:52
0 (0/0)   
Bună ziua, numele meu este dna Ruth Edwin, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 23.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 55.000 €. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în decembrie 2016, am întâlnit un prieten bun, care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Mary William, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. Mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Mary William prin e-mail: marywilliam902@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: ruthedwin98@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
#945. ESTHER PATRICK | 13.01.2017 | 21:39
0 (0/0)   
Buna,
Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a ****ăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(estherpatrick83@gmail.com)
#944. Sandor Joszenfe | 12.01.2017 | 21:21
0 (0/0)   
Credeți că de a obține un ajutor financiar aveți nevoie în mod serios un împrumut de urgență, sunteți de planificare pe a începe propria afacere, te în datorii? Aceasta este sansa ta de a obține dorința, deoarece ne da afară împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumuturi de afaceri, precum și toate tipurile de împrumut la rata dobânzii de 2%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați imediat prin e-mail: (targo_bank@yahoo.com și targo1bank@gmail.com)
#943. fericire | 12.01.2017 | 16:39
0 (0/0)   
Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere.....
#942. fericire | 12.01.2017 | 16:38
0 (0/0)   
Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere,.
#941. Virginie VALOUR | 08.01.2017 | 19:14
0 (0/0)   
Bună ziua, Urgent
Am venit prin acest post te faci dintr-o oportunitate de afaceri. Într-adevăr, intenționez să-ți fac cadou de averea mea (1.867.587.07 €), astfel încât să puteți realiza proiecte umanitare (ajutor persoanelor vulnerabile, cum ar fi: copiii străzii, orfani, fără adăpost și lipsiți animale etc ..) am văzut inima senină am atins de o boală care continuă să se deterioreze viața mea timp de aproape trei ani. Așa că am decis să oprească tratamentul. Căci așa conștiința mea tranquille.Je sunt o boală incurabilă care mă condamnă să mor de cancer la gât, dacă te-am ales prin voia lui Dumnezeu, și nu întâmplător. Vă rugăm să răspundeți-mi, așa că am să vă dau mai multe detalii.
Adresa mea de acasă astfel încât să putem vorbi despre ea și, de asemenea, face mai multe cunoștințe: valourvirginie455@gmail.com
frățește
Virginie VALOUR
#940. Virginie VALOUR | 08.01.2017 | 19:13
0 (0/0)   
Bună ziua, Urgent
Am venit prin acest post te faci dintr-o oportunitate de afaceri. Într-adevăr, intenționez să-ți fac cadou de averea mea (1.867.587.07 €), astfel încât să puteți realiza proiecte umanitare (ajutor persoanelor vulnerabile, cum ar fi: copiii străzii, orfani, fără adăpost și lipsiți animale etc ..) am văzut inima senină am atins de o boală care continuă să se deterioreze viața mea timp de aproape trei ani. Așa că am decis să oprească tratamentul. Căci așa conștiința mea tranquille.Je sunt o boală incurabilă care mă condamnă să mor de cancer la gât, dacă te-am ales prin voia lui Dumnezeu, și nu întâmplător. Vă rugăm să răspundeți-mi, așa că am să vă dau mai multe detalii.
Adresa mea de acasă astfel încât să putem vorbi despre ea și, de asemenea, face mai multe cunoștințe: valourvirginie455@gmail.com
frățește
Virginie VALOUR
#939. Dacosta | 08.01.2017 | 01:47
0 (0/0)   
Pentru toate aplicațiile de împrumut, în special, aș
aduce la cunoștință faptul că eu pot face sa te împrumuturi speciale
variind de la 1.000 € la 500.000 € rambursabil o perioadă de până la 20 de ani pentru
Indivizii 2% dobanda / an. Știi că este interzis să poarte
împrumut. Aveți nevoie pentru a face un împrumut, vă rugăm să rețineți zonele
în cazul în care te pot ajuta: * * Finantare Credite imobiliare *
Credite pentru investiții * Consolidarea Creditul Auto * * Datorii
Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Achiziționarea de credit *
Împrumuturi aici este adresa mea de e-mail personale și private: E-mail:
dacostaclarisa19@gmail.com
#938. Dacosta | 08.01.2017 | 01:46
0 (0/0)   
Pentru toate aplicațiile de împrumut, în special, aș
aduce la cunoștință faptul că eu pot face sa te împrumuturi speciale
variind de la 1.000 € la 500.000 € rambursabil o perioadă de până la 20 de ani pentru
Indivizii 2% dobanda / an. Știi că este interzis să poarte
împrumut. Aveți nevoie pentru a face un împrumut, vă rugăm să rețineți zonele
în cazul în care te pot ajuta: * * Finantare Credite imobiliare *
Credite pentru investiții * Consolidarea Creditul Auto * * Datorii
Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Achiziționarea de credit *
Împrumuturi aici este adresa mea de e-mail personale și private: E-mail:
dacostaclarisa19@gmail.com
#937. Dacosta | 08.01.2017 | 01:45
0 (0/0)   
Pentru toate aplicațiile de împrumut, în special, aș
aduce la cunoștință faptul că eu pot face sa te împrumuturi speciale
variind de la 1.000 € la 500.000 € rambursabil o perioadă de până la 20 de ani pentru
Indivizii 2% dobanda / an. Știi că este interzis să poarte
împrumut. Aveți nevoie pentru a face un împrumut, vă rugăm să rețineți zonele
în cazul în care te pot ajuta: * * Finantare Credite imobiliare *
Credite pentru investiții * Consolidarea Creditul Auto * * Datorii
Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Achiziționarea de credit *
Împrumuturi aici este adresa mea de e-mail personale și private: E-mail:
dacostaclarisa19@gmail.com
#936. Bhend | 07.01.2017 | 11:52
0 (0/0)   
Am oferit credite tuturor persoanelor aflate în dificultate financiară. Te pot ajuta pentru oricare dintre proiectele tale. Voi, cei care au dificultăți financiare, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informații. Sunt împrumuturi pe termen scurt și pe termen lung cu o rată anuală a dobânzii de 3%. Puteți folosi un împrumut între 5.000 și € 2.000.000.
bhendhanna@gmail.com
#935. Bhend | 07.01.2017 | 11:52
0 (0/0)   
Sunt dispus să vă ajute să stimuleze afacerea prin oferirea de împrumuturi pe termen scurt și lung, cu o rată a dobânzii care va face viața mai ușoară. Vă pot da un împrumut variind de la 2.000 până la 8.000.000 €. Așa că nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații.
bhendhanna@gmail.com
#934. Bhend | 07.01.2017 | 11:51
0 (0/0)   
Aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afaceri, pentru achiziționarea de mașini, pentru a cumpăra motocicleta, pentru a crea propria companie pentru nevoile dumneavoastră personale. Noi oferim credite personale variind de la 2.000 la 8.000.000 € cu o rată a dobânzii excepțională de 3%, indiferent de suma. Vă rugăm să specificați în aplicațiile dvs. de împrumut suma exactă și termenul de rambursare pe care le-ar dori. Nu ezitati sa-mi scrie pe acest e-mail.
bhendhanna@gmail.com
#933. Bhend | 07.01.2017 | 11:50
0 (0/0)   
În scopul de a vă ajuta să depășească dificultățile financiare, am oferi credite pe termen scurt și lung cu rată a dobânzii restante de 3%, indiferent de suma. Puteți avea un împrumut de la 5.000 la 5.000.000 €. Simțiți-vă liber să mă contactați pentru mai multe informații.
bhendhanna@gmail.com
#932. John Dyke | 06.01.2017 | 10:09
0 (0/0)   
Ești într-o situație financiară proastă? Ai nevoie de un împrumut? Serviciile oferite sunt de mai jos:

credite personale?
student împrumuturi?
împrumuturi de afaceri?
împrumuturi acasă?
rambursare a datoriilor?
împrumuturi medicale?

Serviciile noastre sunt rapide si foarte de incredere ca tine sunt garantate de a obține dvs. de împrumut, odată ce se aplică, creditele sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactati-ne acum la (Finance.4all@aol.com) și a obține împrumuturi de astăzi.

Mulțumiri,
John Dyke.
#931. John Dyke | 06.01.2017 | 10:09
0 (0/0)   
Ești într-o situație financiară proastă? Ai nevoie de un împrumut? Serviciile oferite sunt de mai jos:

credite personale?
student împrumuturi?
împrumuturi de afaceri?
împrumuturi acasă?
rambursare a datoriilor?
împrumuturi medicale?

Serviciile noastre sunt rapide si foarte de incredere ca tine sunt garantate de a obține dvs. de împrumut, odată ce se aplică, creditele sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactati-ne acum la (Finance.4all@aol.com) și a obține împrumuturi de astăzi.

Mulțumiri,
Finance 4 All
#930. Kumah james | 05.01.2017 | 20:10
0 (0/0)   
Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema de rău de credit și garanții sunt ceva care clienții sunt mereu îngrijorați atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar, MIDLAND CREDIT FIRM.has a făcut această diferență în industria de creditare. MIDLAND DE CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a da împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Noi am fost dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Chestiunea creditelor nu ar trebui să te oprească de la obtinerea de împrumut de care aveți nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Investitorii Credite
* Consolidarea datoriilor
* În al doilea rând Ipoteca
* Credite pentru afaceri
* Credite personale
* Credite International

Nici o securitate socială și nici o verificare de credit, 100% de garantare. Tot ce trebuie să faci este să ne spui exact ce vrei si noi vom face cu siguranta visul sa devina realitate. MIDLAND DE CREDIT FIRM spune DA când băncile dumneavoastră spun NU. În cele din urmă, vom finanța la scară mică firmă de împrumut, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru noi avem de capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare pentru a merge cu privire la achiziționarea unui împrumut de la noi: Vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.credit2@gmail.com
Firma NMLS ID: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Ramură Ore + Locații (duminică închise)
Luni, Marți, & joi 10:00 la 6:00, miercuri 11:00 la 6:00, vineri 9:00 la 6:00 P. M, Satrurday 7:0 - 14:00.


Motto-ul: Investiția pentru generații.
#929. John Ahmed | 04.01.2017 | 23:28
0 (0/0)   
Esti un om de afaceri sau femeie? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva nevoile dvs. financiare, Ești în orice mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere acest nou an? sau pentru a achita facturile sau de a începe o afacere bună în acest an? Suntem fiabile, eficiente și dinamice, cu 100% garantat de împrumut, de asemenea, vom da împrumut în orice monedă (euro, lire sterline și dolari, etc), rata dobânzii aplicabilă tuturor creditelor este (3%). În cazul în care sunteți interesat în a lua un împrumut, nu ezitați să ne contactați astăzi, vă promitem să vă oferim cele mai bune servicii vreodată ne e-mail acum: russell.credit40@gmail.com
#928. Kumah james | 04.01.2017 | 19:25
0 (0/0)   
Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o mare problemă pentru clienții care au atât de multe nevoi financiare. Problema de rău de credit și garanții sunt clienții ceva sunt îngrijorați întotdeauna că Acerca În cazul în care caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar FIRM.has a făcut MIDLAND CREDIT Această diferență în industria de creditare. MIDLAND CREDIT FIRM a-fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a da împrumuturi acordate clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-am dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Chestiunea creditelor nu ar trebui să te oprească de la obtinerea creditului pe care tu nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Investitorii Credite
* Consolidarea datoriilor
* În al doilea rând Ipoteca
* Credite pentru afaceri
* Credite personale
* Credite International

Nici o securitate socială și nici o verificare de credit, 100% de garantare. Tot ce faci este lasa Trebuie sa ne spui exact ce vrei si noi vom face visul tău dar devin realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA Când băncile dumneavoastră spun NU. În cele din urmă, vom finanța la scară mică firmă de împrumut, intermediari, instituțiile financiare la scară mică pentru Avem de capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare pentru a merge cu privire la achiziționarea unui împrumut de la noi: Vă rugăm să răspunde imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.c
#927. Elina Johnson | 03.01.2017 | 16:01
0 (0/0)   
Bună ziua Maris
Totul este posibil, noi va pentru a vă ajuta cu orice sumă de împrumut în regulă, doar să ne contactați astăzi
Mulțumesc
#926. Kumah james | 03.01.2017 | 12:57
0 (0/0)   
Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema de rău de credit și garanții sunt ceva care clienții sunt mereu îngrijorați atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar, MIDLAND CREDIT FIRM.has a făcut această diferență în industria de creditare. MIDLAND DE CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a da împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Noi am fost dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Chestiunea creditelor nu ar trebui să te oprească de la obtinerea de împrumut de care aveți nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Investitorii Credite
* Consolidarea datoriilor
* În al doilea rând Ipoteca
* Credite pentru afaceri
* Credite personale
* Credite International

Nici o securitate socială și nici o verificare de credit, 100% de garantare. Tot ce trebuie să faci este să ne spui exact ce vrei si noi vom face cu siguranta visul sa devina realitate. MIDLAND DE CREDIT FIRM spune DA când băncile dumneavoastră spun NU. În cele din urmă, vom finanța la scară mică firmă de împrumut, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru noi avem de capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare pentru a merge cu privire la achiziționarea unui împrumut de la noi: Vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.credit2@gmail.com
Firma NMLS ID: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Ramură Ore + Locații (duminică închise)
Luni, Marți, & joi 10:00 la 6:00, miercuri 11:00 la 6:00, vineri 9:00 la 6:00 P. M, Satrurday 7:0 - 14:00.


Motto-ul: Investiția pentru generații.
#925. MARIS | 03.01.2017 | 12:21
0 (0/0)   
Buna ziua! As avea nevoie de o informatie. Momentan locuiesc cu prietenul meu in strainatate. La anul ne vom muta in Romania si ne vom casatorii. Eu detin deja o treime dintrun apartament si o casuta la munte. Sunt luate de parinti pe numele meu de la 18 ani. Noi am dori sa stim daca dupa casatorie, dupa ce ar avea el vechime necesara in campul muncii, am reusi sa luam un credit cu prima casa pe numele lui? In urma casatoriei un credit cu prima casa il punem face pe numele lui desi eu avea dinainte un apartament (o treime din el) si o casuta la munte? Va multumesc anticipat!
#924. Elina Johnson | 03.01.2017 | 00:09
0 (0/0)   
Căutați un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, Creditul Imobiliar, sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson22@gmail.com

Ne da împrumut, de la suma minimă de 5.000 la 500,000,000.00 pe următoarea valută: United State dolari, Europa și Great British Pounds (GBP).

DATE SOLICITANT:

  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa: a
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Stare civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția actual locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesar:
  12) Durata de împrumut:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte;
  16) Data nașterii;
  Mulțumiri,
D-na Johnson Elina
#923. Mr fred | 30.12.2016 | 20:05
0 (0/0)   
Aceasta este o ofertă privată de împrumut și va da credite persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații și doresc să ia un împrumut cu noi, pur și simplu trimiteți un e-mail acum. Contactați prin e-mail la fredm1192@gmail.com
#922. ESTHER PATRICK | 27.12.2016 | 12:39
0 (0/0)   
Buna,
Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a ****ăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(estherpatrick83@gmail.com)
#921. RUTH EDWIN | 27.12.2016 | 12:39
0 (0/0)   
Bună ziua, numele meu este dna Ruth Edwin, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 23.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 55.000 €. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în luna august 2016, m-am întâlnit un prieten bun, care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Mary William, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. Mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Mary William prin e-mail: marywilliam902@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: ruthedwin98@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
#920. Oferta de imprumut | 24.12.2016 | 14:23
0 (0/0)   
O ZI BUNA,

Oferta de împrumut de încredere se aplică acum și să obțină un împrumut !!! Aceasta este o oportunitate pentru cei în probleme financiare și cei care doresc turbulențelor financiare în viața lor, vom da credit la o rată a dobânzii foarte rezonabil 2%, vom da toate tipurile de împrumuturi pentru a ajuta la natiunea de stres financiar. Mulți suferă și au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai, mulți sunt în afara de muncă și au nevoie de ajutor financiar pentru a începe o afacere, multe dintre asistența financiară trebuie să îndepărteze conturile și datoriile lor. Aceasta este o decizie înțeleaptă pentru tine acum. Oferta noastră de împrumut este garantat însemnând nici o garanție în cauză. Ca un solicitant de împrumut pe care îl solicită un împrumut cu detaliile contactului meu de mai jos. Nume: John E-mail: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
#919. Oferta de imprumut | 24.12.2016 | 14:22
0 (0/0)   
O ZI BUNA,

Oferta de împrumut de încredere se aplică acum și să obțină un împrumut !!! Aceasta este o oportunitate pentru cei în probleme financiare și cei care doresc turbulențelor financiare în viața lor, vom da credit la o rată a dobânzii foarte rezonabil 2%, vom da toate tipurile de împrumuturi pentru a ajuta la natiunea de stres financiar. Mulți suferă și au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai, mulți sunt în afara de muncă și au nevoie de ajutor financiar pentru a începe o afacere, multe dintre asistența financiară trebuie să îndepărteze conturile și datoriile lor. Aceasta este o decizie înțeleaptă pentru tine acum. Oferta noastră de împrumut este garantat însemnând nici o garanție în cauză. Ca un solicitant de împrumut pe care îl solicită un împrumut cu detaliile contactului meu de mai jos. Nume: John E-mail: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
#918. Fred Robert | 24.12.2016 | 11:34
0 (0/0)   
*** Escrocheriile *** VA EVITA

NU ****ĂȚI upfront IMPLICATE.

Oportunitatea de împrumut la ușa ta pas

Ai nevoie de împrumut de urgență?
Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
Ai nevoie de un împrumut pentru investiția dvs.?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a finanța problema ta?
Aveți nevoie de credit pentru nevoi personale?

Să mă prezint în mod corespunzător, eu sunt Fred Robert, un creditor privat i da împrumut la o rată a dobânzii de 3% pe an. Este o oportunitate financiară la ușa ta. Step up astăzi și de a lua instant loan.There multe acolo în căutarea pentru opțiuni financiare sau de a ajuta în jurul locului și totuși să nu fie în măsură pentru a obține unul.

Dar este o oportunitate financiară la ușa ta pas și, ca atare, nu poate lipsi această ocazie. Acest serviciu este pentru persoane fizice, companii, oameni de afaceri și women.The suma creditului variază de la 3,000.00 $ disponibile la 50,000,000.00 $, pentru orice scop juridic, cu o durată confortabil. Care variază de la 1-30 ani. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: Fredrobert129@gmail.com
#917. Fred Robert | 24.12.2016 | 11:33
0 (0/0)   
*** Escrocheriile *** VA EVITA

NU ****ĂȚI upfront IMPLICATE

Oportunitatea de împrumut la ușa ta pas

Ai nevoie de împrumut de urgență?
Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
Ai nevoie de un împrumut pentru investiția dvs.?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a finanța problema ta?
Aveți nevoie de credit pentru nevoi personale?

Să mă prezint în mod corespunzător, eu sunt Fred Robert, un creditor privat i da împrumut la o rată a dobânzii de 3% pe an. Este o oportunitate financiară la ușa ta. Step up astăzi și de a lua instant loan.There multe acolo în căutarea pentru opțiuni financiare sau de a ajuta în jurul locului și totuși să nu fie în măsură pentru a obține unul.

Dar este o oportunitate financiară la ușa ta pas și, ca atare, nu poate lipsi această ocazie. Acest serviciu este pentru persoane fizice, companii, oameni de afaceri și women.The suma creditului variază de la 3,000.00 $ disponibile la 50,000,000.00 $, pentru orice scop juridic, cu o durată confortabil. Care variază de la 1-30 ani. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: Fredrobert129@gmail.com
#916. Robertfinance | 24.12.2016 | 05:51
0 (0/0)   
Aveti nevoie de un împrumut de urgență?
doar să ne contactați cu e-mailul nostru de mai jos.
E-mail: Robertfinance616@gmail.com
Noi procesa și aproba de împrumut pentru clientul nostru mai puțin de 48 de ore
  aceasta este ceea ce ne face diferit de alte LENDERS.WE au fost în activitatea de creditare pentru ultima 22years.
Serviciile noastre de suplimentare includ următoarele creditul pentru nevoi personale, împrumut de afaceri, credit auto, credite pentru locuințe, student împrumuturi, etc suma creditului în lire noastră dolar euro este de 2.000 la 500.000 pentru PERSONAL SI 500.000 la 1,000.000 pentru afaceri. Și rata de interesul nostru este la fel de ieftin ca 2%
CONTACT AZI NE PENTRU APLICAȚII


SALUTARI.
CLARA.
CAP ADMIN.
Robertfinance.
E-mail: Robertfinance616@gmail.com
#915. ESTHER PATRICK | 24.12.2016 | 00:12
0 (0/0)   
Buna,
Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a ****ăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(estherpatrick83@gmail.com)
#914. JAMES MARTINS | 23.12.2016 | 18:18
0 (0/0)   
Ai nevoie de un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Ești în datorii? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? V-ați fost refuzat de către bancă din cauza istoriei dvs. de credit rău? Atunci nu vă faceți griji mai mult ca noi suntem aici pentru a ajuta. Noi oferim credite noastre la o rată a dobânzii de 3%. Contactati-ne prin e-mail pentru mai multe informații despre jamesmartinsfinances@gmail.com
#913. carlosjohnson | 22.12.2016 | 10:32
0 (0/0)   
Buna..

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti facturile de până azi 2016? Dacă da, vreau să e-mail
carlosjohnsonloans@gmail.com Și vreau să știi că noi oferim toate tipurile de împrumut la oameni în jurul valorii de cuvântul astfel de împrumut as..Car .... Student împrumut .... Xmas împrumut e.t.c.

Așa că dacă este interesat într-un împrumut de astăzi, vreau să știi că mai jos este informațiile companiei noastre Western Union de mai jos de umplere și de a reveni OK.
Nam complet:
Țară:
Stat:
Sumă împrumutată:
Durata creditului:
Venit lunar:
Sex:
Ocupaţie:
Telefon:

Așa că aș vrea să știi că firma așteptați să aud de la tine în ****ând.
Mulțumiri.
carlosjohnsonloans@gmail.com
#912. carlosjohnson | 22.12.2016 | 10:31
0 (0/0)   
Buna..

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a ****ăti facturile de până azi 2016? Dacă da, vreau să e-mail
carlosjohnsonloans@gmail.com Și vreau să știi că noi oferim toate tipurile de împrumut la oameni în jurul valorii de cuvântul astfel de împrumut as..Car .... Student împrumut .... Xmas împrumut e.t.c.

Așa că dacă este interesat într-un împrumut de astăzi, vreau să știi că mai jos este informațiile companiei noastre Western Union de mai jos de umplere și de a reveni OK.
Nam complet:
Țară:
Stat:
Sumă împrumutată:
Durata creditului:
Venit lunar:
Sex:
Ocupaţie:
Telefon:

Așa că aș vrea să știi că firma așteptați să aud de la tine în ****ând.
Mulțumiri.
carlosjohnsonloans@gmail.com
#911. MARIA JORGE | 22.12.2016 | 10:10
0 (0/0)   
Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Nume:
2) Țara:
3) Adresa
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Poziția curentă în locul de muncă:
10) venitul lunar:
11) necesare Valoarea creditului:
12) durata creditului:
13) Scopul creditului:
14) Religia:
15) V-ați aplicat înainte de:
16) Data nașterii:
Mulțumesc
#910. JAMES MARTINS | 22.12.2016 | 01:53
0 (0/0)   
Ai nevoie de un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri? E?ti în datorii? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? V-a?i fost dezamagit ?i a refuzat de banca din cauza istoriei dvs. de credit rau? Atunci nu va face?i griji mai mult ca noi suntem aici pentru a ajuta. Noi oferim credite noastre la o rata a dobânzii de 3%. Contactati-ne prin e-mail pentru mai multe informa?ii despre jamesmartinsfinances@gmail.com
#909. Sharon George Credit | 21.12.2016 | 12:26
0 (0/0)   
Ai nevoie de un împrumut? Va oferim toate tipurile de împrumuturi cu dobândă de 3% rate.if vă interesează, contactați-ne astăzi prin e-mail pentru mai multe informații.

e-mail: stephenscredit_solution@hotmail.com

Număr companie WhatsApp: +17026023509

Site-ul companiei: www.paybackloans.weebly.com
Adauga comentariu
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
B1TV - PRIMA CASA 4
Get Adobe Flash Player to be able to see this content
19089-2.jpg
B1TV - Prima Casa 4
10463-60410397-2.jpg
Programul "Prima casa", deblocat? Asteptati, ne transmit bancherii!
10432-new.jpg
Dezvoltatorii vor si nu vor Prima Casa 2
10279-64651.jpg
Blocaj în programul Prima Casă
9970-agentii.jpg
Agentii imobiliari spera ca programul Prima casa sa dezghete piata
9964-tvr.jpg
Prima Casă 2 dinamizează piaţa terenurilor
9772-mai_greu_de_luat.jpg
Mai greu de luat
9434-60400644-2.jpg
Creste la 80.000 de euro plafonul la Prima Casa, crestem si noi preturile"
9173-60398655-2.jpg
Guvernul a deblocat "Prima Casa"
6924-60356947-2.jpg
Boc, nemultumit de ritmul de rezolvare al dosarelor pentru Prima Casa
Imobile prima casa
Apartamente de max 70.000 EURO
Sondaj Media
Considerați că 2016 este un an bun pentru achiziția unei proprietăți imobiliare?
Da, cât mai repede posibil, deoarece prețurile au început deja să urce încet.
Da, dar fără grabă. Piața abia se stabilizează, iar prețurile nu au cum să scadă mai mult de atât.
Nu sunt interesat de achiziția unei locuințe în viitorul apropiat.
Nu încă. Voi mai aștepta, cred că prețurile vor mai înregistra ușoare scăderi.
Nu, prețurile încă mai trebuie să scadă mult pentru a se adapta puterii de cumpărare din România.
OFERTE RECOMANDATE
Tineretului , SC: 85 mp, 3 cam.
Unirii , SU: 5 mp
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?
@elijah roland: O zi buna, Noi oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate ale dobânzii anuale foarte reduse cât mai scăzut de [...]
Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?
@Dragan: Bună seara, soțul meu se poate înscrie la programul prima casa ca titular dacă eu ca și soție am o casa mostenita înainte de [...]
Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?
@Dragan: Bună seara, soțul meu se poate înscrie la programul prima casa ca titular dacă eu ca și soție am o casa mostenita înainte de [...]
Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?
@jennifer: Bună tuturor, am fost de gând nebun când despartirea meu soț cu mine și mi-a lăsat pentru o altă femeie !! Toate mulțumită Dr. [...]
Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă?
@Bruno Paulet: Ai nevoie de asistență financiară de orice fel? Credite personale? Credite de afaceri? Creditele ipotecare? fondurilor agricole [...]
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video