Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Circa trei ani și 900 de milioane de lei pentru 18 km ai Șoselei de Centură a Bucureștiului

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2284

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigătorul pentru proiectarea și construcția lotului 3 al Autostrăzii de Centură a Capitalei, secțiunea sudică.

sursa foto: http:/www.radiooltenia.ro/se-pregatesc-expropierile-pentru-drumul-expres-craiova-pitesti/Asocierea Aktor SA - Euro Construct Trading 98 SRL s-ar putea ocupa de proiectarea și execuția celor aproape 18 km ai Autostrăzii de Centură București, în cazul în care decizia CNAIR nu va fi contestată.

Proiectarea și construcția acestui lot vor costa, potrivit ofertei, 853.422.022,52 lei, fără TVA, sumă asigurată din fonduri europene nerambursabile. Lotul 3 al Autostrăzii de Centură București (A0) este împărțit în două sectoare, având lungimi de 15,465 km (sectorul 1, aferent Centurii de Sud), respectiv 2,5 km (sectorul 2, aferent Centurii de Nord).

Lotul 3 al noii autostrăzi de Centură a Capitalei (A0) va porni după intersecția cu DN 6, pe direcția nord-vest, trecând la sud-vest de localitățile Clinceni și Domnești. La km 93+150, traseul autostrăzii de centură va traversa CF 900 București - Craiova, iar în continuare va trece peste râul Sabar, la vest de Dărvani și canalul de aducțiune Argeș. 

Traseul autostrăzii va traversa apoi pădurea Berceni, va intersecta DJ 601 (km98+350), va trece peste pârâul Ciorogârla (km 99+950) și DJ 602 (km 100+150) și se va termina în proximitatea autostrăzii București – Pitești (A1).

Potrivit CNAIR, cei 17,965 km de autostradă  trebuie proiectați în 12 luni și construiți în 30 de luni de la semnarea contractului. În plus, constructorul trebuie să ofere o garanție de bună execuție, pentru o perioadă de cinci ani.

Contractul va putea fi semnat doar după expirarea perioadei legale de zece zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii, în care pot fi depuse contestații.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video