Mai mult decât imobiliare!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

AFI Park 4&5 ajunge la o rată de ocupare de 60%

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1187

AFI Park anunță un nou contract de închiriere, în cele mai noi clădiri ale complexului de birouri. Prin închirierea unei suprafețe de 1.800 de metri pătrați către FotoNation, AFI Park 4&5 ajunge la o rată de ocupare de 60%.

AFI Park 4&5 ajunge la o rată de ocupare de 60%AFI Europe România a semnat un nou contract de închiriere în clădirea de birouri AFI Park 4&5, cu FotoNation, o companie TESSERA, ajungând astfel la o rată de ocupare de 60%.

„Prin acest nou  parteneriat, AFI Park își consolidează poziția drept principalul hub de business din zona Centru-Vest a Bucureștiului, vizată de majoritatea companiilor multinaționale de IT&C, care găsesc în parcul de business facilitățile tehnice performante de care au nevoie. În lunile următoare, noua clădire de birouri va atinge o rată de ocupare de 100%”, subliniază reprezentanții companiei.

  • AFI Park 4&5 (32.000 metri pătrați) reprezintă ultima fază a AFI Park
  • Proiectul constă în 5 clădiri de birouri de clasă A, însumând 70.000 de metri pătrați închiriabili, adiacent centrului comercial AFI Palace Cotroceni având 82.000 mp închiriabili
  • Printre noii chiriași din AFI Park 4&5 se numără companii precum Cameron, SII Romania și Ortec Central & Eastern Europe

Chiriașii din clădirea AFI Park 4&5 beneficiază de un consum de  utilități redus cu aproximativ 40% comparativ cu necesarul pentru un birou obișnuit și include facilități precum un  proiect al rețelei electrice și HVAC realizat în concordanță cu un plan de amenajare al spațiului conceput cu un post de lucru la 7 metri pătrați, precum și o opțiune de iluminat cu LED pentru spațiul de lucru. Spațiile de birouri sunt planificate și  amenajate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui chiriaș.

În plus, AFI Park 4&5 oferă elemente unice pentru piața de birouri prin mai multe soluții avansate de back-up, inclusiv alimentarea cu electricitate de înalt voltaj din 2 surse diferite, care asigură chiriașilor AFI Park 4&5 o activitate continuă 24/7/365.

În total, AFI Park găzduiește prestigioase companii multinaționale, precum: Electronic Arts, TELUS International Europe, compania britanică Endava România, Microchip Technology, Sparkware Technologies și Cameron România, parte a US Cameron Group.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
300Imopedianew.jpg

RSS
Primeste stirile pe e-mail
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
gama300_250.jpg
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video