Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cluj-Napoca: licitație pentru lucrări de construcții de maxim 1,4 miliarde de lei

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1545

Primăria municipiului Cluj-Napoca a lansat, recent, o licitație care vizează ”concesionarea lucrărilor pentru realizarea și exploatarea unor imobile cu funcțiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”.

sursa foto: https:/destepti.ro/primaria-municipiului-cluj-napoca-clujPotrivit anunțului publicat aici în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 349.985.052,08  si 1.425.513.366,43 de lei, iar durata acestuia este estimată la 480 de luni (40 de ani).

Ofertanții pot opta fie pentru o investiție cu destinația hotel de minimum 200 de camere, clasificare turistică 4 stele, fie pentru clădire de birouri și servicii conexe, minimum clasa A.

Potrivit cerințelor din caietul de sarcini, firmele care opteazǎ pentru investiția cu destinație hotel 4 stele trebuie să înregistreze o cifră de afaceri anuală medie de 14 milioane de euro, în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care depun oferta. Firmele care opteazǎ pentru investiția cu destinație clǎdire de birouri sau funcțiuni mixte trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală medie în ultimii trei ani a fost de minimum 3,4 de milioane de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 martie 2020, iar la licitație pot participa și companii din Uniunea Europeană, întrucât anunțul a fost publicat și în Jurnalul Uniunii Europene.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video