Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Coldwell Banker a mai deschis două agenţii imobiliare în Bucureşti

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1592

Firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, cel mai mare jucător de pe piaţa tranzacţiilor cu locuinţe, a deschis încă două agenţii imobiliare în Bucureşti, pe strada Nicolae Caranfil (zona Aviaţiei) şi pe bulevardul Mărăşeşti (în apropierea parcului Carol), ajungând astfel la 15 sucursale, dintre care 11 se află în Capitală.

sursa: eqs.roInvestiţia în fiecare din cele două agenţii s-a ridicat la 60.000 de euro, planul companiei fiind de a ajunge la 20 de sucursale până la sfârşitul acestui an. "În acest moment sunt îndeajuns de multe tranzacţii în piaţă pentru ca un punct de lucru să fie profitabil. În plus, în 2011 va creşte numărul de tranzacţii rezidenţiale din Bucureşti cu minim 10%", apreciază Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker.

În afara Bucureştiului Coldwell Banker deţine agenţii imobiliare în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţ. Per total, segmentul rezidenţial are o pondere de 50% la cifra de afaceri a companiei, care s-a ridicat în 2009 la 3,7 mil. euro.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video