Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, prezenta pe piata locala de doi ani, a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro si tinteste pentru 2009 o crestere de pana la patru milioane de euro si extinderea retelei pe baza sistemului de franciza, potrivit lui Valentin Ilie, CEO al companie.

Coldwell Banker: Afaceri de 3,5 mil. euro in 2008 si estimari de 4 mil. euro pentru 2009In prezent, reteaua nationala a Coldwell Banker Affiliates of Romania cuprinde noua agentii, dintre care cinci sunt in Bucuresti, iar restul in Ploiesti, Brasov, Campulung si Piatra Neamt. Pe langa acestea, compania a anuntat in urma cu o luna ca vizeaza extinderea retelei cu cel putin zece parteneri locali pana la sfarsitul anului, pe baza sistemului de franciza.

„Cu siguranta, 2009 va fi un an dificil, iar in acest context plin de provocari extinderea prin franciza pe care o vizam constituie o oportunitate. In plus, vom creste activitatile de property management, consultanta de optimizare economica si tehnica pentru distress business si inchirierile pe segmentul de birouri", a declarat Valentin Ilie .

Coldwell Banker ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei (rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii), servicii conexe - precum brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piata - si servicii de property si facility management. Toate departamentele au contribuit la cifra de afaceri de anul trecut, insa vedeta pentru mai mult de jumatate a ramas aceeasi ca si in 2007.

 

 

27 February 2009