Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Coldwell Banker, desemnat agent exclusiv al proiectului Green City

Publicat: | Sursa: fin.ro | Numar afişări: 1964

Coldwell Banker Affiliates of Romania (CBAR) a preluat calitatea de agent exclusiv al Green City, cel mai mare proiect rezidential compus din case din Romania.

sursa: fin.roPana in prezent, in cadrul ansamblului, au fost finalizate 650 de unitati dintre care aproximativ 400 au fost deja vandute. Dezvoltatorul proiectului, compania Green City Construct, a demarat recent constructia celei de a patra faze a proiectului, compusa din case cu etaj cu o suprafata utila de 108 metri patrati al caror pret de vanzare , de la 69.000 de euro, TVA inclusa, le califica pentru achizitionare prin programul Prima Casa.

„Produsul Casa pentru Prima Casa inregistreaza rezultate bune. Practic, poti cumpara o casa cu etaj si cu curte la un pret de apartament vechi cu doua sau cu trei camere, ceea ce a facut ca vanzarile sa fie bune, mai putin de o treime din casele finalizate in aceasta etapa fiind disponibile spre vanzare ”, a declarat Andrei Sarbu, managing partner in cadrul CBAR si manager de proiect Green City. In prezent, ritmul de vanzari este de aproximativ sapte unitati pe luna, consultantii Coldwell Banker stabilindu-si ca obiectiv dublarea vanzarilor lunare.

Proiectul este compus din trei tipuri de case, toate cu etaj: casa Sena, cu o suprafata utila de 108 metri patrati plus o curte de 80 mp si cu un pret de la 69.900 de euro sau 78.900 de euro finisata standard, casa Neva, cu o suprafata utila de 118 metri metri patrati plus o curte de 100 mp, al carei pret este de 107.000 de euro sau 116.000 de euro finisata standard si casa Tamisa, cu o suprafata utila de 120 metri patrati plus un pod mansardabil de 68 mp, al carei pret este de 123.000 de euro sau 132.000 de euro finisata standard. Toate preturile includ TVA.

„Peste 1000 de persoane s-au mutat deja in Green City, proiectul fiind o comunitate reala. In plus, in perioada urmatoare este planificata dezvoltarea unor noi facilitati, precum o scoala de stat cu sala de sport, un minihotel si centru de conferinte si mai multe terenuri de sport, toate care se vor adauga facilitatilor deja existente si padurii naturale care fac din Green City poate cel mai verde proiect de pe piata locala”, a adaugat Andrei Sarbu.

Green City este dezvoltat in localitatea 1 Decembrie, la doar 9 kilometri de Bucuresti, pe un fost domeniu al Reginei Maria, cu o suprafata de 120 de hectare din care spatiile verzi si padurea matura ocupa 24 de hectare, o suprafata mai mare decat a Parcului Cismigiu.

Printre facilitatile pe care proiectul le ofera se numara un supermarket Mega Image, o gradinita de stat cu program prelungit, mai multe locuri de joaca pentru copii, alei de promenada sau pentru biciclete, un cabinet stomatologic si unul cu medic de familie, sala de fitness cu piscina, sauna, doua restaurante, o pizzerie, o cafenea, un minimarket si o unitate bancara CEC.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video