Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Coldwell Banker se extinde pentru a acoperi afluxul de imobile executate silit

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 2912

Compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania şi-a crescut numărul de puncte de lucru regionale pentru a întâmpina oferta de proprietăţi executate silit de către bănci. Compania a deschis 15 birouri noi, dintre care două în Bucureşti şi 13 în ţară, ajungând la o reţea de 36 de sucursale.

sursa: capital.ro„Am continuat şi în 2011 investiţiile şi extinderea serviciilor oferite, în pofida perioadei de incertitudini economice. Prin deschiderea noilor birouri ne-am consolidat, la nivel naţional, poziţia pe piaţa de consultanţă imobiliară, oferind în acelaşi timp canalul optim pentru administrarea şi vânzarea proprietăţilor imobiliare intrate în posesia instituţiilor finanţatoare", a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Noile sucursale au fost deschise în Bacău, Botoşani, Bran, Constanţa, Piteşti şi Bucureşti. La acestea se adaugă noi sucursale în Oneşti şi Turda, Târgu-Mureş, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia, Zărneşti şi Râşnov. În plus, compania a inaugurat în luna noiembrie un birou regional în Cluj-Napoca.

Coldwell Banker administrează şi intermediază vânzarea a peste 200 de proprietăţi preluate de către bănci şi instituţii finanţatoare, cu o valoare cumulată de peste 20 de milioane de euro. În acelaşi timp, administrează peste 500 de proprietăţi imobiliare aflate în posesia a diferite companii a căror activitate de bază nu este reprezentată de investiţiile imobiliare, fie că este vorba de companii din sectoarele financiar, telecomunicaţii sau industrie.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video