Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Coldwell Banker şi-a extins reţeaua cu 11 unităţi pentru a atrage cât mai multe active toxice de la bănci

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1075

Compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania a deschis 11 noi birouri la nivel naţional, ajungând astfel la o reţea de 46 de sucursale. Intenţia companiei este aceea de a-şi asigura canalele optime pentru preluarea în administrare a unor active imobiliare intrate în posesia băncilor.

sursa: capital.roNoile sucursale au fost deschise în Bistriţa, Brăila, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Ploieşti, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Suceava şi Vaslui.

„Prin deschiderea noilor birouri am ajuns să avem o acoperire naţională, putând oferi astfel canalul optim pentru administrarea şi vânzarea proprietăţilor imobiliare intrate în posesia instituţiilor finanţatoare. În plus, reţeaua de 30 de puncte de lucru din ţară ne permite să derulăm contracte naţionale de administrare a proprietăţilor deţinute de marii proprietari de spaţii imobiliare, fie că vorbim de companii din domeniul telecom, financiar sau energie”, a declarat Valentin Ilie, CEO-ul companiei.

Coldwell Banker administrează în acest moment un portofoliu format din aproximativ 900 de clădiri cu o suprafaţă cumulată de circa 800.000 de metri pătraţi de spaţii imobiliare. Compania şi-a dezvoltat activitatea de administrare a proprietăţilor aflate în dificultate financiară, activitate desfăşurată prin divizia specializată Coldwell Banker REO Management.

„Insolvenţa sau chiar falimentul unei companii care îşi desfăşoară activitatea în sectorul imobiliar sau care are un bun imobiliar drept colateral nu reprezintă neapărat un final de drum. În primul rând, aceste proprietăţi trebuie administrate de cineva specializat pe durata procesului de insolvenţă şi valorificare şi, în al doilea rând, valoarea acestor bunuri imobiliare poate fi crescută printr-o expertiză adecvată”, a mai declarat Valentin Ilie.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video