Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Coldwell Banker şi-a extins reţeaua la 20 de birouri, pentru a acoperi oferta de locuinţe executate silit

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1262

După ce în primele trei trimestre ale anului a încheiat cu 15% mai multe tranzacţii decât anul trecut, Coldwell Banker Affiliates of Romania şi-a extins reţeaua de sucursale cu încă două birouri în Bucureşti, atingând nivelul de 20 de puncte de lucru programate pentru acest an.

sursa: capital.roÎn prezent, reţeaua Coldwell numără 16 birouri în Capitală şi patru în ţară. Noile birouri au fost deschise pe Calea Victoriei şi pe Şoseaua Nordului, în cadrul proiectului Global City.

„Numărul de tranzacţii în primele trei trimestre din 2011 a fost cu apoximativ 15% mai mare comparativ cu perioada similară din 2010. O altă sursă sigură de majorare a activităţii pe segmentul rezidenţial este reprezentată şi de creşterea acoperirii regionale, prin deschiderea de noi sucursale. În plus, o reţea cât mai dezvoltată va reprezenta vehiculul optim de vânzare pentru proiectele rezidenţiale care vor fi lansate în viitor cât şi pentru activele care vor intra în posesia instituţiilor finanţatoare", a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În acest moment, compania are disponibile peste 200 de posturi, ţinând cont de activitatea companiei pe segmentul rezidenţial, care contribuie cu peste 30% la venituri, dar şi de activitatea şi planurile de dezvoltare pe celelalte segmente de bază: property management, administrarea proprietăţilor intrate în posesia băncilor şi segmentul de retail.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video